Ağın ilçesi 250 kişilik kapalı spor salonuna kavuşacak.

İmzalar Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ve işi yapacak yetkili firma arasında imzalandı.

USLU: GENÇLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ

Emeği geçenlere teşekkür eden Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, “250 kişilik kapalı spor salonu yapım işi; kıymetli Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz Başkanımızın, Spor Bakan Yardımcımıza biz Elazığ’ın 3 belediye başkanına almış olduğu randevuyla gittik. Bize gençlik merkezi sözü verilmişti. Akabinde bizden sonra Elazığ’daki diğer belediyelerimizin spor bakanına gidip, onlara da yatırım olunca bizi de o yatırıma dahil ettiler. Bu süreçte bizim en büyük destekçimiz; Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Sayın Semih Işıkver’dir. Diğer ilçelere bina, kapalı spor salonu yapılması hususunda talepleri öğrenince bize de aynı talepler doğrultusunda gençlik merkezinden vazgeçersek kapalı spor salonu yapılacağı söylenmişti. Bizim için önemli olan oydu. Çünkü bu sene 18 Mart kutlamalarında bile birinci sınıf öğrencilerimiz kar yağışının altında bir etkinlik yapmıştı. Bizim için elzemdi kapalı spor salonu. Öğrencilerimiz için önemli, ilçedeki sporseverler için önemli. Gençlerimiz için önemli” ifadelerini kullandı.

USLU: AĞIN’IN BİR SPOR SALONU OLACAK

Başkan Uslu, “İlimize büyük bir yatırım yapıldı. Bütün ilçelere, beldelere birçok gençlik merkezi, sentetik saha ve kapalı spor salonu… yine üzülerek söylüyoruz. Ağın’a sadece tek proje olan proje Ağın ilçemizin. Ama rabbim inşallah bu kapalı spor salonundan sonra da yanına bir sentetik saha nasip eder diyoruz. Bu bağlamda yine Ağın Belediyesi olarak biz tabi elimizi taşın altına koyarak kendi arazimizi ve gençlik spora ait arazilerin imar tadilatlarını da yaklaşık 50 bin lira tadilatını yapıp bu spor kompleksini toparladık ve bütün süreç bitti. Şimdi Ferhat Demirci kardeşimizle Allah nasip kısmet ederse sözleşmemizi imzalıyoruz. Rabbim hayırlara vesile kılsın. 100 gün sonra Allah nasip kısmet ederse Ağın’ın bir spor salonu olacak” şeklinde konuştu.

USLU: BİR DAHAKİ SEÇİMLERE DEĞİL, BİR DAHAKİ NESİLLERE ÇALIŞIYORUZ

Ağın Belediye Başkanı Uslu, “Bugün iki protokolümüz olacak. Biri kapalı spor salonu. Diğeri de paket arıtmanın yer teslimini yapacağız. Her zaman söylüyoruz. Bir dahaki seçimlere değil, bir dahaki nesillere çalışıyoruz. Bizden sonraki nesillere inşallah daha ferah daha bir mutlu şekilde ilçemizde büyüyüp burada da iş imkanı sağlayıp daha ferah bir ilçeye kavuşmuş olacağız” dedi.