Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, Ağın MHP ilçe teşkilatından temsilcilerle birlikte adliyeye gelerek, 104 amiral ile ilgili suç duyurusunda bulundu.  

Kendisinin de 15 Temmuz darbesi darbe girişiminde gazi ünvanı aldığını anımsatan Uslu, Türkiye gündemine bomba gibi düşen ve büyük tepki çeken 104 amiralin darbe çağrışımlı bildirisiyle ilgili açıklama yaparak, “Allah darbe hevesinde olanları ıslah etsin” dedi.

USLU: BİZLERE ŞAHADETİ NASİP ETMEDİ AMA GAZİLİĞİ NASİP ETTİ

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, “Bu darbe girişiminde ben ankara il emniyet müdürlüğünde 15 Temmuz gazisi olarak rabbim bizlere şahadeti nasip etmedi ama gaziliği nasip etti. Türkiye geneli bin 390 belediye içerisinde 15 Temmuz gazisi ben olduğum için bu konuyu da ben kendi üzerime görev addederek amiraller hakkında suç duyurusunda bulunduk. Merhum Başbuğ Türkeş’in dediği gibi, “Bizim yolumuz dikenli yol ayağını seven gelemesin” ilkesi ile ülke ocaklarında büyüyüp bu aşamaya geldiğimizden dolayı bizde gerek il teşkilatımız olarak gerek ise tüm arkadaşlarımız olarak bu konuya hassasiyetle davranacağız” diye ifade etti.