Başkan Yakup Baş Çalıştaya Katıldı

Asrın İşadamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Yakup Baş, ASRİAD Programlama Çalıştayı 1. Yürütme Kurulu Toplantısına katıldı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulanan ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Yakup Baş, toplantının çok verimli geçtiğini ifade ederek toplantıda, 2019-2020 faaliyet döneminde yapacağı çalışmaların da programlaması gerçekleştirildiğini söyledi.

Başkan Yakup Baş Çalıştaya Katıldı

Asrın İşadamları Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve 27 Şube yetkililerinin katılımıyla Ankara’da ASRİAD Programlama Çalıştayı 1. Yürütme Kurulu Toplantısı düzenlendi.

Gerçekleştirilen çalıştayda yapılandırma ile meseleleri görüşüldü, 2019-2020 faaliyet döneminde yapacağı çalışmaların da programlaması gerçekleştirildi.

ASRİAD Programlama Çalıştayı 1. Yürütme Kurulu toplantısında Asrın İşadamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Yakup Baş, Elazığ şubesi çalışmaları hakkında ve gündemdeki konular hakkında sunum yaptı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulanan ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Yakup Baş, toplantının çok verimli geçtiğini ifade ederek toplantıda, 2019-2020 faaliyet döneminde yapacağı çalışmaların da programlaması gerçekleştirildiğini söyledi.

BAŞ: TOPLANTIMIZ ÇOK VERİMLİ GEÇTİ

Başkan Yakup Baş, “Asrın İşadamları Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve şube başkanlarımız birlikte Programlama Çalıştayı ve 1. Yürütme Kurulu toplantısı yapıldı. Bizlerde toplantıda yer aldık. Toplantımız çok verimli geçti. Toplantıda ülkemizde güncel ve ekonomik konular derinlemesine incelendi. Toplantı sonrasında sonuç bildirgesi yayınlandı. Toplantı dolayısıyla Genel Başkanımız Adnan Danışman’a ve Asrın İşadamları Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür ederim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137