Şehirler için tarımdan ulaşıma, kent planından sağlığa birçok konunun masaya yatırıldığı platformda, vatandaşlarımız için hayatı kolaylaştıracak kaynakların en doğru şekilde nasıl kullanılacağı konusunda sunum yaptı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımıyla Ankara’da gerçekleştirilen ve toplumsal refahı esas alan toplantıda, adil, güvenilir bir topluma ulaşmak ve vatandaşlarımızı daha kolay yaşanabilir bir şehir hayatına kavuşturmak için nelerin yapılması gerektiği ve yapılacak her atılımın belediyeler ile entegre bir şekilde nasıl yürütülebileceği konularının konuşulduğu toplantıda Başkan Yanılmaz, hızla değişen dünya teknolojilerinin doğru kullanıldığı müddetçe yaptıkları çalışmalara önemli bir ışık kaynağı olduğunu belirtti.

“Teknoloji Doğru Uygulandığı Müddetçe Fayda Sağlar”

Gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmeyi planladıkları bütün çalışmalarda öncelikle insanların ne kadar faydasına olacak diye sorguladıklarını ve ilk kriterin insanlara faydalı olabilecek mi? sorusu olduğunu vurgulayan Başkan Yanılmaz, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Yönettiğimiz bölgelerde ana ilkemiz insanların hayatlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitelerini artırmaktır. Bizler değişim ve dönüşümün hayatın her alanında olması gerektiğine inanan ve bu doğrultuda adımlar atan bir çalışma anlayışıyla hareket ediyoruz. Teknoloji bugün yaşamın her alanına sirayet etmiş ve doğru kullanıldığı her uygulamada da hayatı kolaylaştırmış durumda. Bizlerde kent planlaması ile ilgili çalışmalarımızda ulaşımdan tarıma, turizmden üretime varana kadar her alanda teknolojiyi, fikir alışverişlerini ve değişim-dönüşümü en doğru ölçüde kullanıyoruz” dedi.