Başkan Yanılmaz, Belediye Personeli Topladı

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen toplantıda 34 aylık süreç içerisinde yapılan hizmetler anlatıldı. Kurum müdürleri 2017 yılında yapacakları çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Başkan Yanılmaz, Belediye Personeli Topladı

Elazığ Belediyesi bünyesinde  hizmet veren icracı müdürlükler, 30 Mart 2014 tarihinden bugüne kadar gerçekleştirmiş oldukları hizmetler ile 2017 yılında  gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın ve belediye çalışanlarının da katıldığı toplantıda kapsamlı olarak anlattılar.

Belediye birimlerinin  şehir genelinde gerçekleştirdiği projelerden, farklı birimlerde çalışan personelin de haberdar olması amacıyla  Belediye Kültür Merkezi'nde  gerçekleştirdiği toplantı  yoğun ilgiyle karşılandı.

Bilgilendirme toplantısında her bir birim müdürü  34 aylık hizmet dönemi içerisinde kendi çalışma alanını kapsayan konularda detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

BAŞKAN YANILMAZ:"SİZLERLE BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN GURUR DUYUYORUM"

Birim müdürlüklerin çalışmalarının anlatıldığı toplantıda sunum öncesi konuşma yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ'ı daha ileri bir noktaya taşıma noktasında bütün çalışanlarıyla birlikte mücadele etmenin gururunu yaşadığını ifade ederek, "30 Mart 2014 yılından bugüne kadar Elazığ belediyemizde birbirine inanan, birbirine güvenen, birlikte projeler gerçekleştiren ve bu projeleri hep birlikte sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşayan, her zorluğa birlikte göğüs geren ve hemşerilerimize hizmet etmekten gurur duyan büyük bir aileyiz" dedi.

"115 YENİ İŞ MAKİNASI"

Göreve geldikleri günden itibaren Elazığ Belediyesi çalışanlarının, daha rahat, daha huzurlu, daha kaliteli ve daha verimli bir ortamda hizmet sunabilmesi için gerekli bütün ekipmanı sağladıklarını ifade eden Başkan Betlike Yanılmaz, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

"2014 yılından bugüne kadar iş makineleri, itfaiye araçları ve belediye otobüsleri başta olmak üzere yaklaşık 115 aracı belediyemize sıfır olarak kazandırdık. Tarihi boyunca Elazığ Belediyesi'ne alınan  araç sayısı 85 iken, 30 Mart 2014 tarihinden 1 Ocak 2017 tarihine kadar Elazığ Belediyesi ne alınan araç sayısı 115 oldu. 30 Mart 2014 den sonra biz iş makineleri konusunda Elazığ Belediyesini  sürekli geliştirdik ve büyüttük. Bu açıdan Elazığ Belediyesi, Türkiye'nin kişi başına düşen iş makinesi noktasında en iyi belediyelerinden biridir. Bugün itfaiye personelimizin kullandığı araçlar, ekipmanlar ve onların giydiği elbiseler iddia ediyorum ki dünyanın en ileri ülkelerindeki itfaiyecilerin giydiği elbiseler ile aynı kalitededir".

"İŞÇİSİ MAAŞ ALMAYAN ELAZIĞ  BELEDİYESİ'NDE YÖNETİCİLER MAAŞ ALAMAZ"

Elazığ Belediyesi'nde çalışan personellerin göreve geldikleri günden itibaren maaşlarında bir gecikmenin olmadığını belirten Başkan Yanılmaz, "Bu belediyede çalışan tek bir kardeşimiz maaşını almadan üst düzey yöneticileri maaş olmayacaktır demiştim ve o günden bugüne kadar çok şükür ki bir tek personelimizin maaşında gecikme olmadı. Bizler belediye hizmetlerini hep birlikte yapıyoruz. bir taraftan içme suyu hattı yapıyoruz, bir taraftan kanalizasyon hatları, yağmur suyu toplama kanalları yapıyoruz. Bir taraftan kapalı spor salonu ve hayvan hastanesi yaparken öte yandan 225.000 m2  'lik mesire alanında çalışmalar yapıyoruz.  Bir yandan Cip Barajı'nda çalışıyor, bir yandan köylere yol yapıyoruz.  Aynı zamanda Elazığ'ın ulaşım ağını güçlendirerek, yeni yollar, bulvarlar, alt geçit ve üst geçitler yapıyoruz. Bütün bu hizmetleri  Elazığ'daki yaşam kalitesini yükseltmek ve kolay yaşanılabilir bir şehir olmak için yapıyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137