Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazın bu defaki durağı, Kırklar, Gümüşkavak, Kültür ve Ataşehir Mahalleleri oldu.

Her akşam iftardan sahura mahallelerde seçim çalışmalarına devam eden Başkan Yanılmaz Kırklar, Gümüşkavak, Kültür ve Ataşehir Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, Cumhurbaşkanımıza destek istedi.

Kırklar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mücahit Yanılmaz, dış güçlerin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanmaması adına ellerinden gelen tüm çabayı sergilediklerini kaydederek, 24 Haziran’da Elazığlıların çok güçlü bir destek vereceğini belirtti. Bir oyun dahi heba edilmemesi adına herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayan Başkan Yanılmaz, güçlü bir meclis durumunda hizmetlerin artarak geleceğini kaydetti.

“EKONOMİK AMBARGOYLA BİR YERE VARAMAZLAR”

Seçim çalışmaları kapsamında Başkan Yanılmaz’ın bir sonraki durağı ise Kültür Mahallesi oldu. Kültür Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nde hemşerilerimizle bir araya gelen Başkan Yanılmaz, dış güçlerin ekonomik ambargo uygulamak istediğini ama bununla bir yere varamayacaklarını dile getirdi. Başkan Yanılmaz, ülkemizdeki yatırımların önünde durmak isteyen bu zihniyetlere 24 Haziran’da en güzel cevabı vereceklerini belirtti.

“CUMHUR İTTİFAKI SEÇİMLERİN GALİBİ OLACAK”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın daha sonraki durağı ise Gümüşkavak Mahallesi oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mesut Aksan ile birlikte mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yanılmaz, burada da 24 Haziran seçimleri için Cumhurbaşkanımıza destek istedi. Başkan Yanılmaz, söz konusu vatan olunca şehadeti gözü kapalı kabul eden bir millet olduğumuzu dile getirerek Cumhur İttifakı’nın Elazığ’da 5-0 yapacağını söyledi. Başkan Yanılmaz son olarak Ataşehir Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.