Başkan Yanılmaz, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Yanılmaz, seçim gezilerinde muhtarlara belediyeyle ilgili şikayet geldiği zaman ne yapmaları gerektiğini anlattı.

Başkan Yanılmaz, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Programa, Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahattin Kaya, mahalle ve köy muhtarları da katıldı.

“BAZI MAHALLELERİMİZİN HALEN EKSİKLERİ VAR”

Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, yapılan hizmetleri yakından takip ettiklerini belirterek, bazı mahallelerde halen eksiklikler olduğunu ifade ederek “Başkanım sizin yapmış olduğunuz hizmetleri muhtarlar olarak gerçekten çok yakından takip ediyoruz. Çok kısa sürede şehrin büyük bir bölümünde çok büyük çalışmalar yaptınız. Siz zaman zaman anlatıyorsunuz ama biz muhtaralar olarak daha iyi biliyoruz. Yapmış olduğunuz hizmetleri. Tabi biz bazı mahallelerimizin halen eksikleri var. Zaman zaman eleştiriyoruz da. Yani yanlış da anlamayın başkanım. Ama yapmış olduğunuz işler daha fazla biz asla sizin hakkınızı inkâr etmeyiz. Şehri iki üç yıl içeresinde gerçekten yani alt geçitleri ile kuzey imar yolu özelik ile benim yani en sevdiğim yollardan biri. Sevdiğim ve gidip geldiğim zaman gerçekten mutlu oldum. Yani yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı da ben sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah geri kalan hizmetleri de bu yıl yaparsınız” şeklinde konuştu.

“6 ŞERİT BÜYÜKLÜĞÜN DE DEV YOLAR YAPIYORUZ”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediye tarafından yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Yanılmaz, imar ve çevre yollarına dikkat çekerek “Kuzey imar yolu Necmettin Erbakan Bulvarı aslında bir belediye imkanın da normla şartlarda yapılacak bir yol değil. Orada bizim kırıcılar ile kırıp geçtiğimiz alan doldurucular ile dolduğumuz vadi ve yaptığımız iş tam bir karayolları düzeyin de o kalitede. Belki daha iyi bir durumda olan bir yolu yaptık. Şimdi güney imar yolu inşallah devam ediyor doğu imar yolları devam ediyor. Çatalçeşme’den, Salıbaba’dan , Sanayi Mahallesinden bölge hastanesine oradan da Ulukent ve oradan da kuzey imar yolu ile birleşerek  olan ana yolların yapımı devam ediyor. Bunların her biri 6 şerit büyüklüğün de dev yolar yapıyoruz. Dikkatinizi çekmiştir. Artık doğudan batıya, kuzeyden güneye gidiş gelişler çok rahatladı. Alt geçitler üst geçitler ile bir yerden bir yere 5 dakikada uluşma imkânı elde ediyoruz. Şehir rahatlıyor” ifadelerini kullandı.

“BÜTÜN MAHALLELERİMİZİN AYNI ZAMANDA GELİŞMESİ DEMEKTİR”

Elazığ’da açılan otel ve özel okulları sayan Başkan Yanılmaz, “bunlar marka değerlerdir. Marka değer Elazığ’ı büyütür. Mesela dışardan Elazığ’da her hangi bir işi olan kişi Elazığ’a geleceği zaman nerede kalacağım diye Google ’ye girer. Bir arama yapar. Eğer kanılabilecek olan güzel oteller varsa gelir Elazığ’ da kalır. Yoksa en yakın il de kalır. Gelir işini yapar ve görüşmesini yapar tekrar gide oraya. Bu kişi eğer başka yerde kalıp gelip görüşmesini yapıyorsa bir çay dahi Elazığ’a faydası olmaz. Ama Elazığ’da yatıyorsa Elazığ’da kalıyorsa faydası olur. Otele faydası olur. Gider alışveriş yapar yöresel ürün satanlara faydası olur. Taksiye biner taksiciye faydası olur. Gider restoranda yemeğini yer oraya faydası olur. Elazığ’a faydası olur. Amacımız şudur. Elazığ’a bir para girdiyse hangi hemşerimizin cebine girerse girsin hiç önemli değil. Hepimiz hesabına girmiş olur. Elazığ’a dışarıdan bir para girmiş olsun. Dışardan bir turist gelsin Elazığ’da kalsın. Bütün mahallelerimizin aynı zamanda gelişmesi demektir” şeklinde konuştu.

“ELAZIĞ’IMIZIN BİRÇOK MAHALLESİ GÜZEL BİNALARA KAVUŞUYOR”

“2014 yılında yaptığımız konuşmada 38 Mahallenin gelişmişliğini eşitleyeceğiz demiştik” diyen Başkan Yanılmaz, revize imar planıyla Elazığ’ın birçok mahallesinin güzel binalara kavuştuğunu söyleyerek “ Bu şehirde bir mahallede arsanın değeri bin lira, bir diğer mahalle on lira. Bu doğru değil. 10 lirayı aşağıya çekelim demiyorum. Ama o on lirayı yukarıya çıkarmamız lazım. Diğer mahallerimiz de revize imar planı yapılırken ben ısrar ile televizyonlarda arsanızı satmayan dedim. Biz buralara değer vereceğiz, kıymetlenecek. İmarda değişiklik yapacağız ve buralarda ki malınız, mülkünüz belli bir noktaya gelecek. Bu gün Elazığ’ımızın birçok mahallesi beklediğinin çok çok ötesinde güzel binalara kavuşuyor, güzel yapılara kavuşuyor ulaşım ağlarına kavuşuyor” ifadelerine yer verdi.

BELEDİYE İLE İLGİLİ ŞİKAYET ALIRSANIZ BENİ ARAYIN”

Başkan Yanılmaz, seçim gezilerinde muhtarlara belediyeyle ilgili şikâyet geldiği zaman ne yapmaları gerektiğini anlatarak “Bulunduğunuz yerde asgariden belediye ile ilgili sizlerin de cevap veremeyeceğiniz bir konu olduğunda telefon ile beni arayın. Hoparlörünü açın, sesini açın ben orada direk muhatap olurum. Veya Elazığ’da bir yerden bir yere ulaşmak çok kolay hemen atlar gelirim oraya. Nerede kim varsa, kimler ile birlikteyseniz gelirim onlar ile konuşuruz problemleri gideririz. Biz 24 Haziranda ki seçimlerde inşallah Türkiye’de rekor kıralım en iyi oyumuz alalım. Cumhurbaşkanımıza destek verelim yardımcı olalım” diye aktardı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

yalak etem yalaka akp ne yapmış bu memlekete yalakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben ne bele bi belediye gördüm ne bele bi insan
ben ne bele bi belediye gördüm ne bele bi insan @elazığlı - 6 yıl Önce

Bunu görebilen bir kac kişiden bırisin hemserrrim tesekkür ederim.. . yine goturup verirler seçimde %100 verirlerer bu sefer

Komedi
Komedi - 6 yıl Önce

Başkan(!) gün gittikçe komikleşmeye devam ediyor. Tutuşmanın en üst belirtileri :))))

ETEM
ETEM - 6 yıl Önce

SAYIN BASKANIMIZI MİLLETVEKİLİ OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ. BELEDİYEDE COK BÜYÜK KATKILARI OLDU

Margarin
Margarin @ETEM - 6 yıl Önce

Yakın zamanda torpille taşarondan kadroya geçenlerden, Abuzittin Taklacı ya mikrofonu uzatıyoruz.Sayın Taklacı sizin görüşünüz ne? Milletvekili olarak görmek istiyoruz.Taşeronlar arasından seçiip kadroya alınmamda büyük katkıları oldu.

ben ne bele bi belediye gördüm ne bele bi insan
ben ne bele bi belediye gördüm ne bele bi insan @ETEM - 6 yıl Önce

etem neyınn kafasını yasıyosun ???? bence sporda yapsa suda ıcse bos nato kafa nato mermer bunlar

şaka gibi
şaka gibi @ETEM - 6 yıl Önce

bu kadar kötü hizmeti ve yapılmayan hizmeti gormemek için ya salak olmak lazım yada yalaka olmak lazım.sen hangisisin etem?

Mert
Mert @ETEM - 6 yıl Önce

Etem Bey, halinizi hiç iyi görmüyorum. Tez zamanda spora başlayıp bol su içerseniz sizin için daha iyi olabilir. :-)

SIRADAKİ HABER

banner137