Başkan Yanılmaz Oyunu Kullandı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, oyunu Cemil Meriç Fen Lisesi'nde kullandı.

Başkan Yanılmaz Oyunu Kullandı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için oyunu kullandı.

Başkan Yanılmaz oyunu kullanmaya eşi Nebahat Yanılmaz ile birlikte gelerek seçimlerin Elazığ ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.

YANILMAZ: AK HİZMETLERİN DEVAM EDECEĞİNE OLAN İNANCIM TAMDIR

Başkan Yanılmaz oy verme işleminin ardından yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımız yerel yöneticilerini seçmek üzere sandık başına gitti. 24. Belediye Başkanını seçmek üzere hemşehrilerimiz tercihlerini kullanıyorlar. Bu seçimlerden sonra oluşacak olan yöneticiler en güzel hizmeti gerçekleştirecekler. Bizler 2014 yılından 2019’a kadar birçok geleneği getirdik. Sandık görevlilerine, müşahitlere yemek ikramı ve hasta, engelli kardeşlerimizi oy kullanmaları için sandıklara taşıdık. Bizler bugün itibariyle görevimizin sonuna geldik. Bayrağı en yüksekte, yeni seçilecek olan arkadaşımıza bırakacağız. Elazığ’a hizmetin bir sevap olduğu inancıyla çalışmalarımızı sürdürdük. Bizler ekip ruhuyla çalışmalarımıza devam ettik. Yarından sonra da aynı heyecanla Ak hizmetlerin devam edeceğine olan inancım tamdır. Bizlerin umudu ve beklentisi Ak hizmetlerle Elazığ’ın yükselişini sürdürmesidir. Bu duygu ve düşüncelerle mahalli idareler seçimlerinin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Yanılmaz daha sonra sandıkları ziyaret ederek, sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı ve katılım oranı hakkında bilgi aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137