Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, iftar çadırındaydı.

Hayırseverlerin İftar Çadırı’na Desteği Sürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ahmet Aytar Meydanı'nda kurulan ve her gün 2000 kişiyi aynı çatı altında buluşturan iftar çadırını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Rahmetin, bereketin ve kardeşliğin en zirvede yaşandığı on bir ayın sultanı ramazan ayında vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelerek onların evlerine, sofralarına konuk olan Başkan Yanılmaz, hem vatandaşlarımızla birlikte iftar yapıyor hem de onların talep ve önerilerini bire bir dinliyor.

Başkan Yanılmaz Ve Aziz Çelik İkramı Birlikte Yaptılar

Her gün binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturan iftar çadırında Elazığlı hayırsever işadamı Aziz Çelik, 2000 kişinin bir günlük iftar yemeği ikramında bulundu. AZİM TİCARET firması tarafından karşılanan iftar yemeğinde Başkan Yanılmaz ve İşadamı Aziz Çelik iftara az bir süre kala dağıtım noktasındaki tezgâhın başına geçerek vatandaşlarımıza yemek ikramını bizzat kendileri yaptılar. Tasavvuf müziği dinletisi ve Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunduğu iftar organizasyonunda daha sonra dualar edilerek oruçlar açıldı.

“Allah hayırsever işadamlarımızın sayılarını artırsın inşallah” diyen Başkan Yanılmaz, İftar çadırına yapmış olduğu katkı dolayısıyla Elazığlı hayırsever işadamı Aziz Çelik’e teşekkür etti.