Deva Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz İbrahim Çanakçı, İl Başkanı Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte medya grubumuzu ziyaret etti.

Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ile bir araya gelen ekonomist Çanakçı, Elazığ’da esnaf ve vatandaşla bir araya geldiklerini söyledi.

ÇANAKÇI: ÇIĞ GİBİ BÜYÜYEN BİR PARTİYİZ

Başkan yardımcısı Çanakçı, “DEVA partisi olarak seçime girme yeterliliği kazanmış, seçime kendi ismi ve logosu ile girecek ve girme kararı almış bir partiyiz. Türkiye’nin 4 bir yanında her gün onlarca aktivitemiz faaliyetimiz oluyor. Türkiye’yi karış karış dolaşıyorlar. Deva partisi hızla büyüyen tabiri caizse çığ gibi büyüyen bir parti. Üye sayısını en hızlı şekilde arttıran bir parti. Seçimlere de çok az bir süre kaldı. Bu tarihten sonra artık seçime hızla yaklaştığımız bir dönem. Onun için bizde çalışmalarımızı hızlandırmış durumdayız” dedi.

Ekonomide yaşananlara değinen Genel Başkan Yardımcısı Çanakçı, partisinin ileriye dönük projeleri olduğunu ifade etti.

ÇANAKÇI: TÜRKİYE’NİN SORUNU EKONOMİ

Başkan yardımcısı Çanakçı, “Bizler DEVA partisi olarak çok kapsamlı bir ekonomik program kamuoyunun önüne sunduk. 10 Şubat’ta 8 tane ana başlıkta 150 tane somut adımı içeren bir ekonomi ve finans politikaları eylem planı hazırladık. Türkiye’nin sorunu ekonomi. Ama sorunların çözümü birçok alana yayılmış durumda. Sadece ekonomik ve finans politikaları ile ülkenin meselelerini halletmek mümkün değil. Tarım politikaları, sosyal politikaları, sanayi politikaları, eğitim politikaları da çok çok önemli. Ama bunların hepsini de bir demokrasi, özgürlük, hukuk ve adalet zeminine oturması gerekiyor” dedi.

Depremin ardından Elazığ’ın toparlanmaya başladığını kaydeden Çanakçı,

ÇANAKÇI: YARALARIN SARILIYOR OLMASI BİZİ MUTLU ETTİ

Çanakçı, “Elazığ yaralarını sarıyor. Bu süreç içerisinde bir kaç defa ziyaret etme imkanımız oldu. Yaraların sarılıyor olması bizi mutlu etti. Elazığ’da potansiyelini tam anlamıyla kullanamayan bir şehir. Potansiyelini hak ettiği taşıyamamış olan bir şehrimiz. Onun içinde il teşkilatımız hem de genel merkezimiz bu potansiyeli en düzey kullanacak bir çaba içerisindeyiz. Elazığ’da alınacak çok yol var” ifadelerini kullandı.