AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediyesi eski Başkanı Mücahit Yanılmaz, bürokratlarla ve AK Parti’nin yeni ve eski belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Programa Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyon Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Minder, PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, ulusal basın temsilcileri ve siyaset dünyasından isimler katıldı.

YANILMAZ: HER BİR ARKADAŞLA FARKLI ORTAMLARDA FARKLI GEREKÇELERLE BİR ARAYA GELDİK

Düzenlenen iftar programında konuşan Başkan Yardımcısı Yanılmaz, “Güzel bir Ramazan ayında, güzel bir akşamda kadim dostlarla birlikte olmak insana ayrı bir mutluluk veriyor. İstedik ki Ramazan’ın bereketinden, nimetinden, mağfiretinden ve günahlardan kurtuluşundan hep birlikte müstefit olalım, hep birlikte istifade edelim. Burada bulunan herkes hemen hemen 30-40 yıllık kadim dostumuz. Her bir arkadaşla farklı ortamlarda farklı gerekçelerle bir araya geldik. Ama bugün o kadim geçmişimizin buraya yansımasını birlikte yaşıyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Kırmadınız davete icabet ettiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL