Başkan Yardımcısı Yanılmaz: İdris Başkanımız Elazığ’ımıza Tecrübesiyle Önemli Katkılar Sağlamıştır

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek başarılar diledi.

Başkan Yardımcısı Yanılmaz: İdris Başkanımız Elazığ’ımıza Tecrübesiyle Önemli Katkılar Sağlamıştır

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Yanılmaz, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı, Meclis Başkanı Sedat Karataş’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

YANILMAZ: BAŞARILAR DİLİYORUM

Önceki dönem Elazığ Belediye Başkanı ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’a ve ekibine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Öncelikle başarılı bir seçim dönemi geçirdikleri için kendilerini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamız, Elazığ’ımızın gelişimine, ticaretine ve yatırımına en önemli katkıyı sağlayan kurumlarımızdan biridir. İdris Alan Başkanımız bu konularda tecrübesiyle, bilgisiyle, birikimiyle, yapmış olduğu çalışmalarla önemli katkılar sağlamıştır.” İfadelerinde bulundu.

YANILMAZ: BAŞKANIMIZIN ELAZIĞ’A KATKILARININ CANLI ŞAHİDİYİM

Değerlendirmelerine devam eden Mücahit Yanılmaz, “Belediye Başkanlığım döneminde Ankara’da yapmış olduğumuz birçok toplantıda değerlil başkanımızın oradaki katkılarının canlı şahidiyim. 6. Bölge ile ilgili toplantıda dönemin Başbakanı Sn.Binali Yıldırım konuşmasını yaparken “Elazığ’ın 6. Bölge teşviklerinden faydalanması gerekir” diye bizlerin de bulunduğu toplantıda seslenerek, o dönem Elazığ’ımızın 6. Bölge kapsamına alınmasına vesile olan kardeşlerimizden biridir. Dolayısı ile Elazığ’ımızın geleceğe atılan adımında; iradeli, cesaretli ve bulunduğu makamı mevkiiyi Elazığ’ın menfaatleri için kullanacağı insanlara ihtiyacı var. İnanıyorum ki Ticaret ve Sanayi Odamız bu Yönetim ve Meclis ile bunu gerçekleştirecektir. Ben Elazığ’ımız için ticaretimiz için sanayi ve yatırımlarımız için bu seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yönetimimiz için hayırlı hizmetler gerçekleştirmelerini temenni ediyorum, dedi.

ALAN: İLİMİZİN SORUNLARINA BİR NEBZE ÇÖZÜM GETİREBİLİRSEK BİZDEN MUTLUSU OLMAZ

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kıymetli Başkanım Mücahit Yanılmaz Beyefendi Odamızı ziyarete geldiler. Kendilerine şahsım, Yönetimimiz ve Meclisimiz adına teşekkür ediyoruz. Başkanımızın da ifade ettiği gibi geçmiş dönemde sayın başkanımızla çalışmak bizlere nasip oldu. Bizler de kendilerinin ilimize yaptığı katkılara şahitlik ederiz. Allah kendilerinden razı olsun. Önümüzdeki seçim sürecinde Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizin sorunlarını ve problemlerini bir kompozisyon haline getirip çözmek için neler yapabiliriz diye üst mevkiilere iletirsek ve bir nebze ilimize katkı sağlarsak bizlerden mutlusu olmaz. Bu vesile ile sayın Genel Başkanıma Odamıza yapmış olduğu ziyaretten ötürü teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” İfadelerinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137