Başkan Yentür: 2021- 2022 Adli Yıl Hayırlı Olsun

2021 – 2022 adli yılın başlamasıyla ilgili açıklama yapan Baro Başkanı Mustafa Yentür, Elazığ adliyesinde yeni göreve başlayan hâkim ve savcıları ile yargı çalışanlarına görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.

Başkan Yentür: 2021- 2022 Adli Yıl Hayırlı Olsun

Baro Başkanı Mustafa Yentür, 2021 – 2022 adli yılın başlamasıyla ilgili bir açıklama yaparak, yeni adli yılın hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Yentür, “Bugün burada hâkim, savcı, avukat ve yargı çalışanları ile birlikte adaletin tecellisi için mesleklerimizi icra etmeye çalışmaktayız. Yeni adli yıla yargının hepimizin bildiği sorunlarla başlasak da, çözümün hukukun üstünlüğünden ve daha çok çalışmaktan geçtiğini bilerek ve bunu söylemeye devam ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sorunların çözümü için her zaman ifade ettiğimiz gibi en başta tüm kamu görevlerine girişte liyakatin esas alındığı bir sistemin koşulsuz benimsenmesi elzemdir. Adalet bir toplumun can damarıdır” dedi.

Yentür, “Bizler el ele vererek insanlara güven veren adalet dağıtılan bir sistem için, Hâkim, Savcı tarafsızlığı ve bağımsızlığı, Avukatın savunma özgürlüğü için Adil yargılamalar yapılması için, suçluyu suçsuzdan, haklıyı haksızdan ayırmak için, yargıda keyfiliklerin olmaması için, savunmaya önem verilen bir sistem için, çağdaş dünyanın ihtiyaçlarına çözüm üreten bir yargı sistemi için çalışmaya ve doğru bildiklerimizi söylemeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Adil
Adil - 3 yıl Önce

Adli yılın hayırlı olması ne menem şeydir,anlamadık.Anlayan beri gelsin.Laf olsun torba dolsun,medyada bir goruneyim telaşı.

Etliye sütlüye karışmam
Etliye sütlüye karışmam - 3 yıl Önce

Bol yatışlı gereksiz işlerle uğraşılan garibanların ezildiği karunların ve tembellerin kollamadığı etliye sütlüye karışılmayan bir adli yıl olsun.

SIRADAKİ HABER

banner137