Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu “Bahar Şarkıları” Konseri Düzenleyecek Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu “Bahar Şarkıları” Konseri Düzenleyecek

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, partilerine yoğun bir ilgi olduğunu ifade ederek, 14 Mayıs seçimlerine değindi. 

AK Parti’nin sıradan bir siyasi parti olmadığını söyleyen AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım,  Parti çalışmalarının kıskanılıp imrenildiğini ifade eletti.  

YILDIRIM: AK PARTİ SIRADAN BİR PARTİ DEĞİLDİR

Yıldırım,  Parti çalışmalarının kıskanılıp imrenildiğini ifade etti.  Yıldırım, muhalefeti eleştirdi. Yıldırım, “Bizimkisi sıradan bir siyasi parti olmadığı için sıradan bir siyasi liderin arkasında durmadığımız için bizim çalışmalarımıza baktığı zaman kıskanıyorlar, imreniyorlar. Biz bunun ne demek olduğunu biliyoruz bu sorumluluğu omuzlarımızda hissediyoruz biz büyük bir aileyiz ve büyük bir liderle yol yürüyoruz. Ekibimize de davamıza da güvenimiz tamdır hiçbiri tereddüüt taşımıyoruz. Karşımızda da bir muhalefet iktidarı var onları üzülerek diyorum ki sayılarınız ne kadar çok olursa olsun 6’lı masayı kaça çevirirseniz çevirin hiçbir şey fark etmez bizim liderimizde, yol yürüyüşümüz belli bugüne kadar hizmet edişimizde bellidir. Onlarda doğal olarak muhalefetliklerini sürdüreceklerdir ancak onurlu bir şekilde ve çizgilileri belli olan bir sıkıntı ve projeleri koymuş anlamda bir muhalefet anlayışını yürütmüş olsalardı bizde de saygın bir karşılığı olurdu. Ama maalesef böyle çalışmadılar, böyle çalışmıyorlar sadece bir şeyleri paylaşmak ve bölüşmek adına bir araya gelmişler” dedi.