Elazığ’da Bir Ayda Kaç Konut Satıldı? Elazığ’da Bir Ayda Kaç Konut Satıldı?

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda aday adaylığı başvuru müracaatları devam ederken, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’da AK Partiye teveccühün her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi.

YILDIRIM: OKUN YÖNÜ BELLİ

6’lı masayı eleştiren Başkan Yıldırım: “Bu kadar övgüyle bahsettiğimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında kim var? Üst akılla birlikte onların memuriyetini ve köleliğini yapmak isteyen bir 6’lı masa, sağında solunda Kandil’den emir alan örgütle bağlantılı bir yapı. Tek bir şey etrafında birleştiler, üst akıl öyle emretti çünkü; “bu cumhurbaşkanını indirin. Gerisi? Gerisini sonra konuşuruz.” Abdülhamit’e böyle indirilmişti. 33 ülkede padişahlık yapmış Abdülhamit’i etrafıyla birlikte o zamanki üst akılla birlikte indirin denildi. Sonrasında aynen şu cümle; 6 ay geçti indiren paşalardan birine sordular bundan sonra ne olacak? “Biz buraya kadar planlamıştık.” Böyle bir kaos özleminde olan siyasiler ve uzantıları var. bizlere çok şey düşüyor her şeyden önce yerli ve milli bir liderle birlikteyiz. Kandil’den talimat alıyorlar çok net. Murat Karayılan’ın sözü yeterli; Kandil’e sıkılmış bir kurşundur diyor cumhur ittifakına verilmiş her bir oy. Ve bir şey daha diyor; “Mutlaka 6’lı masayı destekleyin” söyleyen de Kandil’in örgüt başlarından biri. Dolayısıyla okun yönü belli.” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: 5 ARKADAŞIMIZLA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Elazığ İl başkanı Şerafettin Yıldırım, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine vurgu yaparak: “Çok ciddi bir teveccüh var aday adaylarından ve onların gönüldaşlarından. Sağ olsunlar her biri bizler için kıymetli iyi ki varsınız. Allah sizleri daim etsin. Aday adaylarının içinden çıkmış ve bizimde başımızın tacı olmuş 5 adayımızla seçim kampanyamızı yöneteceğiz. Bize gönderilmiş Cumhurbaşkanımızın imzasıyla 5 arkadaşımızla devam edeceğiz. Sizlere düşen de bu kampanyada yer almış adaylarımızı desteklemek ve her bir insanımıza ulaşmak.” dedi.