Başkan Yıldırım Seçim Koordinasyon Merkezi'nde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Seçim Koordinasyon Merkezi olarak planladıkları binada incelemelerde bulundu.

Başkan Yıldırım Seçim Koordinasyon Merkezi'nde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi olarak planladıkları binada incelemelerde bulundu.

Başkan Yıldırım Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek Elazığ Teşkilatı olarak 14 Mayıs 2023'te yapılacak olan seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

YILDIRIM: BURADAN ÇALIŞMALARI TAKİP VE KOORDİNE EDECEĞİZ

Konumu itibariyle merkezi bir noktada olan binadaki hazırlıkları yerinde inceleyen Başkan Yıldırım; "14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere ciddi anlamda hazırlanıyoruz. Tabi bu seçimde de önceki seçimlerde olduğu gibi hem partimize hem de liderimize Elazığ'dan en yüksek desteği verme arsuzundayız. Bu kapsamda hazırlıklarımızı birlik, beraberlik ve disiplin içerisinde sürdürüyoruz. Tabi bilindiği gibi seçimlerin en önemli mekanizması Seçim Koordinasyon Merkezleri'dir. Seçim Koordinasyon Merkezlerimiz bizim için önemlidir. Buradaki çalışmalar sahadaki dinamizmi tutmak açısından her zaman önem arz etmiştir. Bunun bilincinde olacak şekilde bir planlama yaptık. Gücümüzün yettiği tüm gayretimizle 14 Mayıs gecesine kadar, inşallah buradan çalışmaları takip ve koordine edeceğiz. Teşkilatımızın tüm kademeleriyle beraber gece gündüz demeden sahada olacağız. İnşallah Elazığ teşkilatımız, kısa süre içerisinde faaliyete geçireceğimiz bu Seçim Koordinasyon Merkezi'nde zaferlerine yeni bir zafer daha ekleyecek. Burada yapılan çalışmalarda emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ediyor, kendilerine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137