11 ilimizi etkileyen ve büyük yıkımlara sebep olan depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin vurduğu il ve ilçelere ziyaretlerine devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu ziyaretler kapsamında 1 Nisan cumartesi günü Elazığ’a gelecek.

Elazığlılardan O Lezzete Yoğun Talep Elazığlılardan O Lezzete Yoğun Talep

Depremzedeler ile birlikte iftar programına katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ’da bir dizi temaslarda da bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti il Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanının Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde depremzedelerle iftar yapacağını söyledi.

Başkan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fırsat buldukça Elazığ’a geldiğini ifade etti.

YILDIRIM: 27 BİN KONUTUN BİTMİŞ OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ

Yıldırım, “Cumhurbaşkanımız fırsat buldukça şehrimize geliyor. Elazığlıları çok seviyor. Bizlerde onu çok seviyoruz. Bizlerde yarın inşallah temel atma programında beraber coşkulu bir şekilde karşılayacağız. Cumhurbaşkanımız deprem bölgesi 11 tane ili sık sık ziyaret ediyor. Bunlardan bir tanesi de şehrimiz. Şehrimizde ciddi anlamda mağdur olan ağır hasarlı binalarımız ve hak sahiplerimiz var. Elazığ’a gelen yurtlarımızda kalan depremzedelerimiz var. Onlara dokunmak onlar ile hemhal olmak için geliyor. 2020’de yaşadığımız depremden bu yana 3 yıl geçti. Bu 3 yıl içerisinde 27 bin konutun bitmiş olduğunu görüyoruz. Bu bölgede yaşanan depremden sonrada yeni bir temel atma töreni ile karşı karşıyayız” dedi.

YILDIRIM: GECE GÜNDÜZ EVLERE GÖNÜLLERE GİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Seçim sürecine değinen AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, gece gündüz sahada olduklarını ve gönüllere girmeye çalıştıklarını kaydetti.

Yıldırım, “Belki dışardan bakıldığında hiç seçim atmosferi yokmuş gibi görülebilir ama biz birebir ev ziyaretleri ile gönüllere dokunmak ve insanlar ile hemhal olmak anlamında bir seçim kampanyası yürütüyoruz. İnşallah 14 mayıs akşamına kadar bu şekildeki seçim kampanyamızı aralıksız devam ettireceğiz. Bütün teşkilatlarımız olarak sahadayız. Gece gündüz evlere gönüllere girmeye çalışıyoruz. Nasip olursa cumhurbaşkanımızı büyük bir oy ile yeniden cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. AK partiyi ve cumhur ittifakı ile birlikte mecliste büyük çoğunluğu oluşturması için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.