Başkan Yıldırım: Türkiye İkinci Yüzyılını İnşa Edecek

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Türkiye ikinci yüzyılını inşa edecek diyerek 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Muhalefeti de eleştiren yıldırım, yeni oyunlar peşinde olduklarını söyledi.

Başkan Yıldırım: Türkiye İkinci Yüzyılını İnşa Edecek

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Türkiye ikinci yüzyılını inşa edecek diyerek 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Muhalefeti de eleştiren Yıldırım, yeni oyunlar peşinde olduklarını söyledi.

YILDIRIM: TÜRKİYE İKİNCİ YÜZYILINI İNŞA EDECEK

Yıldırım, “Hep birlikte önce aday adaylarımız sonra onun yakın çevreleri daha sonrada hep birlikte Cumhurbaşkanımız tarafından bize gönderilmiş ve bizim de kabul edip başımızın üzerine koyduğumuz 5 tane adayımız olacak. Şuanda 50-60 aday var belki daha da artacak bilmiyorum. Bu bizim aynı zamanda bu büyük partimize, büyük ailemize teveccühü de gösteriyor her bir kardeşime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu teveccühleri bir ideale ve bir istikbale dönüştürmek zorundayız oda liderin etrafından kopmadan sakın ha sakın ben kaybedebilirim siz kaybedebilirsiniz ama ülkenin kaybetmemesi lazım. 1923’te Cumhuriyet kuruldu ve 2023 yılında ilk yüz yılını bitirdi. Şimdi Türkiye Cumhuriyeti’nin 1. Yüzyılı bitti şimdi 2. Yüzyılına başlıyoruz. Türkiye ikinci yüzyılını inşa edecek. Bu 2. Yüzyılın en büyük aktörlerinden birisi Türkiye Cumhuriyeti ve onun lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Öyle güzel şeyler var ki Türkiye yüzyılında ama bunu yapacak bir irade ve meclis çoğunluğu gerekiyor işte bunu sağlayacak olanlarda sizlersiniz. Aday profilleri önemli değil yani profiller önemsiz anlamında söylemiyorum yani Ahmet olmamış Mehmet’i göndermiş gönderen kim, o. O gönderdikten sonra neyine itiraf edeceğim ben burada bende onun temsilciyim hep beraber onun yol arkadaşıyız. Dolayısıyla gönderdiği 5 tanesi bizim kardeşimiz artık var gücümüzle onlar için onların şahsı için değil yani onların temsiliyeti ve meclisteki çoğunluğu için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

YILDIRIM: BİZİM LİDERİMİZDEN DE ENDİŞEMİZ YOK KENDİMİZDEN DE ENDİŞEMİZ YOK

Yıldırım, “Görüyorsunuz 6’lı masanın 12-13 toplantısında zar zor çıkardıkları bir tane asistanı bile olamayacağı yanında bile gezdiremeyeceği bir adam çıkmış onun karşısında Cumhurbaşkanı adayı oluyor, olsun demokratik bir ülke herkeste aday olabilir. Onu bir de destekleyen 6’lı masa var bir de bugün görüşme yapacakları HDP var. Masanın altında mı, içinde mi, dışında mı ya da masanın tam sahibimi ona da siz karar verin. Kim gelirse gelsin kimlerle birlikte gelirlerle gelsinler bizim liderimizden de endişemiz yok kendimizden de endişemiz yok” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137