Başkan Yıldırım Üniversiteli Gençlerin Evine Misafir Oldu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, üniversitede okuyan genç öğrencilerle bir araya gelerek akşam yemeği yedi.

Başkan Yıldırım Üniversiteli Gençlerin Evine Misafir Oldu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte üniversiteli gençlerin evine konuk olan Başkan Yıldırım, gençlerle birlikte akşam yemeği yedi.

YILDIRIM: GÜZEL BİR ORTAMDA KENDİLERİYLE SOHBET ETME İMKANI BULDUK

Gençlerle bir süre sohbet eden Başkan Yıldırım, "Gençlerin enerjisi, hayat sevinci, umudu ve vizyonu bize daha çok çalışma, eser ve hizmet üretme aşkı, şevki veriyor. Eğitimden sağlığa, spordan çalışmaya her alanda gençlere en çok hizmeti getiren, onlara en çok yatırımı yapan iktidar AK Parti'dir. Bunu kimse inkar edemez. Üniversite sayısından yurt kapasitesinin artırılmasına, kredi ve burs imkanlarının genişletilmesine kadar sayısız eser ve hizmeti yine AK Parti yaptı. İnşallah bu hizmetler artarak devam edecek. Biz de bu hizmetleri her fırsatta anlatmayı sürdüreceğiz. Ben bizleri ağırlayan, misafir eden gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Güzel bir ortamda kendileriyle sohbet etme imkanı bulduk" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 2 yıl Önce

yer sofrasındayız, sizinleyiz, sizdeniz fotoğrafları bitsin artık rica ediyorum.

Esnaf Bekir
Esnaf Bekir @Ahmet - 2 yıl Önce

Kimse bunları yemiyor artık üç beş tane tügva gencini bulup yer sofrasında oturmak yerine üniversite bitiren gençler işsiz kalmasa daha doğru olmaz mı? Gençlerin en uzak olduğu parti

23
23 - 2 yıl Önce

CEBİMİZDE PARA YOK, BİR SİMİT 2,5 LİRA BİR ÇAY 2, 5 LİRA ODA EN UCUZ YERDE... EN UYGUN EV KİRASI 1000 ODA AZ HASARLI OLANLAR. DOĞALGAZ 600 LİRADAN BAŞLIYOR. ELEKTRİK 150 EN AZ. YEME İÇME ÖĞRENCİ YAŞARSIN BELKİ

sana oy yok...
sana oy yok... - 2 yıl Önce

nereye aday olursan ol sana oy yok yumuşak sözlü kandırıkçı

Gakgom
Gakgom - 2 yıl Önce

VAllah ben töbe size oy vermim daha yeter

Hayrola
Hayrola - 2 yıl Önce

Şimdiye kadar neden üniversiteli öğrencilerle ilgilenmiyordunuz. Oy için partililer neler yapmaz ki? Bari fakir çocuklara burs verin de bir işe yarasın.

Genç
Genç - 2 yıl Önce

Helal olsun başganım gençler sizinle z kuşağı seçimde hergese süpiriz yapacak hazır olun

SIRADAKİ HABER

banner137