Başkan Yılmaz: Projelerimizi Bir Bir Hayata Geçirdik

Beldeyi modern bir görünüme kavuşturmak adına çalışmaların sürdüğünü kaydeden Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi yolundan belde girişine kadar sıcak asfalt çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Başkan Yılmaz: Projelerimizi Bir Bir Hayata Geçirdik

Yurtbaşı Belediyesi’nin Organize Sanayi Bölgesi yolundan belde girişine kadar başlattığı yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Yol Medeniyettir düsturuyla hareket ettiklerini ve bu kapsamda beldenin tüm yollarının asfaltlandığını belirten Başkan Yılmaz, mahallelerde de parke çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

Yurtbaşı’na değer katan çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Yasin Yılmaz, yaz sezonuyla birlikte birçok projenin daha hayat bulacağını sözlerine ekledi.

Başkan Yılmaz, “Beldemizin genelinde belediye olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Beldemiz girişindeki asfalt çalışmalarında sona gelindi. Yine mahallelerimizde parke ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Beldemizi modern bir görünüme kavuşturmak adına gece gündüz demeden çalıştığımızı ifade etmek isterim. Özellikle Organize Sanayi Bölgesi girişinden beldemizin girişine kadar olan yolda asfalt çalışmalarımızın gerçekleşmesinde bizlere katkıları olan Valimize, Milletvekillerimize, her zaman desteklerini bizlerden esirgemeyen Elazığ Belediye Başkanımıza, AK Parti Elazığ İl Başkanımıza, İl Özel İdaremize, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da aynı heyecan ve azimle çalışacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137