Başkan Yılmaz: Yeni Hizmet Binamızda Sona Yaklaşıyoruz

Elazığ’ın gelişen ve değişen beldesi Yurtbaşı’nda belediye hizmetleri artarak devam ediyor. Başkan Yasin Yılmaz’ın yeni projeleri arasında yer alan yeni hizmet binası inşasında artık sona gelindi.

Başkan Yılmaz: Yeni Hizmet Binamızda Sona Yaklaşıyoruz

Yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan ve 3 katlı modern mimarisi ile göz dolduran hizmet binasının son katında beton dökme çalışmaları tamamlandı.

Belediye birimlerinin bir arada bulunacağı ve vatandaşın kolaylıkla iş ve işlemlerini gerçekleştireceği hizmet binası kısa sürede tamamlanarak belde sakinlerinin istifadelerine sunulacak.

YILMAZ: TÜM PROJELERİMİZ HAYAT BULACAK

Belediye hizmetlerinde vatandaşın mutluluğunu esas alan projelere imza attıklarını kaydeden Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, söz verdikleri tüm projelerin hayat bulacağını ifade ederek, “Kısa süre önce yapımına başlanan yeni hizmet binamızın son katının da beton dökme çalışmaları tamamlandı. Yüklenici firmanın belirlenen zaman diliminde inşa çalışmalarını tamamlayacağını ifade edebilirim. Yeni binada tüm ayrıntıların düşünüldüğünü, birimlerimizin bir arada belde halkına hizmetin en iyisini sunacağını belirtmek isterim”

YILMAZ: ALT YAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, belde sakinlerinin sağlığı adına olmazsa olmaz hizmetlerden biri olan alt yapı hattının yenilenme çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, “Beldemizde yıllardır alt yapı çalışmaları yapılmamıştı. İçme suyu şebeke hattında önemli bir yenileme yapıyoruz. Eski Asbest boruların yerine PVC sağlıklı borularla içme suyu şebeke hattını yeniliyoruz. Yurtbaşı Belde sakinlerimiz için bundan sonra da aynı azim ve heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtiyor, hizmetlerimizde bizlerin yanında yer alan belde sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Adım Ad Soyadım Soyad
Adım Ad Soyadım Soyad - 3 yıl Önce

Audi haberini unutturma operasyonu gibi. Haberin emri de başkanın teyze oğlundansa şaşırmam.

yıldırım
yıldırım - 3 yıl Önce

audi ne güzel durur buranın önünde

ali2323
ali2323 @yıldırım - 3 yıl Önce

valla lafı ağzımdan aldın :D

Gakko
Gakko - 3 yıl Önce

Bu milletin hakkında götürüp kendinize yaptığınız lüks masraflara, Audi arabalara yatırdınız hakkımız helal olmasın

Burak23
Burak23 - 3 yıl Önce

Çokda elhem bi proje ya adamı alsınlar görevden yerine kim baksa daha iyi lüks arabalar lüks binalar ülke krizdeyken git tarım ve hayvancılığa yatırım yap çiftci dostu ol hipodramdan gelen paraları düzgün yönetin

Celal
Celal - 3 yıl Önce

Şahine de binme ama mesela sıfır Benzinli toyota corolla otomotik araç alabilirsin. 250 bin tlye. Gerci bayilerde araç yok sen ondan Audi qldin yoksa almazdin

Mert
Mert - 3 yıl Önce

Metin BULUT seni kurtaramayacak gerci Metin BULUT kendini kurtardı da bir sen kaldin

Elazigli
Elazigli - 3 yıl Önce

Elazig küçük bir yer ve yurttaşı,akcakiraz,yazikonak merkeze çok yakın beldeler ne gerek var buraların belde olmasında, mahalleye dönüştürsunler bukadar masrafa gerek kalmaz.

Murat
Murat - 3 yıl Önce

Audiye kapalı garajı varmı?


SIRADAKİ HABER

banner137