Yurtbaşı Beldesi’nde Organize Sanayi Bölgesi yolunda yürüyüş yolları, kaldırım ve belde girişinde kavşak çalışmaları devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda belediye hizmet binasını modern bir şekilde inşa ederek belde sakinlerinin hizmetine sunduklarını kaydeden Başkan Yasin Yılmaz, Yurtbaşı Beldesi’nin ilçe görünümüne kavuştuğunu ifade etti.

Belediyeciliğin tüm gereksinimlerini yerine getirdiklerinin kaydeden Başkan Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından beldeye bir adet Amatör Futbol Sahası ile iki adette semt sahası kazandırıldığını söyledi.

Yurtbaşı Belediyesi olarak belde genelinde asfaltsız cadde ve sokağın kalmayacağını hedeflediklerini kaydeden Başkan Yılmaz, yaz sezonunda birçok mahallede asfalt serim çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

Organize Sanayi Bölgesi yolundan belde girişine kadar kaldırım ve tretuar çalışmalarında sona geldiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, döner kavşak uygulamasının da tamamlanmak üzere olduğunun altını çizdi.

Belde halkına hizmet etmekten onur duyduklarını belirten Başkan Yasin Yılmaz, belediye olarak kesintisiz hizmet sunduklarını söyledi.