Başkanlar Buluştu

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem ile bir araya gelen MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, cemiyetin bir çınar olduğunu ifade etti.

Başkanlar Buluştu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hasan Uzun, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

“AMACIMIZ İCRAATLARİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DUYURMAK”

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, “Biz bir konsept oluşturduk. Gazeteler, yerel gazetelerden temsilcilerimiz var yönetim kurulunda. Ajanslardan ve televizyonlardan oluşan bir yönetim kurulu oldu. Daha iyi birlikte hareket ederek şehrimizin STK’larının, kamu kurum ve kuruluşlarının yaptıkları icraatları kamuoyuna daha iyi ve sağlıklı bir şekilde duyurmak. Birinci hedefimiz yeni bir ofise taşınmaktı. Bunu gerçekleştirdik, bundan sonraki amacımız basın toplantılarının cemiyetimizde yapılması, onun için de bir salon oluşturduk basın toplantısı ile ilgili. Böyle yavaş yavaş bir şeyler yapacağız” ifadelerini kullandı.

“HABERİN NE DEMEK OLDUĞUNU ARTIK HERKES BİLİYOR”

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, “Fırat Gazeteciler Cemiyeti Elazığ’ın haber çınarıdır. Gerçekten günümüzün dünyasında global dünyasında haberin ne demek olduğunu artık herkes te biliyor. Siz hem bunları bir araya getirmek, hem de doğru bir haber adına gazeteciliğinde çalışma ahlakı adına çok önemli çalışmalar yaptınız. Sizden önce de Allah selamet versin Ahmet abimizde bu işe önemli derecede önem verdi. Buna Elazığ’ın da ihtiyacı var, ülkenin de ihtiyacı var. Doğru haber adına. Ben inşallah daha güzel hizmetlerin yapılacağına inanıyorum, her zaman cemiyetinizin yanındayız ve sizinle birlikte olmayı her zaman düşünüyoruz bunu özellikle bilmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137