Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde çalışan gençlik liderleri ve gönüllü gençler bugün Baskil İlçesine bağlı Gemici Köyü İlkokulunu ziyaret ederek köyde yaşayan gençlerimiz için mobil oyun etkinlikleri düzenledi.

Düzenlenen mobil oyun etkinlikleri sonrasında hem geleceğimizin teminatı olan gençlerimize daha yeşil bir çevre bırakabilmek için hem de gençlerimizde farkındalık oluşturabilmek için Gemici Köyü İlkokulu bahçesinde fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Ayrıca Baskil İlçemizin köylerinden olan Konacık Köyü İlkokulu ziyaret edilip, mobil oyun etkinlikleri ve fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Konacık Köyü İlkokulunda öğrenimlerini gören öğrencilere Gençlik Merkezi çalışanları beraberinde getirdikleri sürpriz hediyeleri verdiler. Gerçekleştirilen etkinlikler sonrasında köy okulunun dış cephe boyaması yapıldı.

EREN: GENÇLERİMİZİN YÜZLERİNDE TEBESSÜM OLDUK

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ‘’Gençlik Merkezlerimizin yapmakta olduğu çalışmalarla ve ilçelerimize yaptığımız tesisler ile sadece İlimiz Merkezinde yaşayan gençlerimizin değil aynı zamanda ilçelerimizde ve köylerimizde yaşayan gençlerimizin de sosyal, kültürel ve sportif alanda gelişimlerine katkıda bulunabilmek için çalışmalarımıza büyük bir özveriyle devam ediyoruz. Bu amaç doğrultusunda bugün Baskil İlçemize bağlı Gemici Köyü ve Konacık Köyü’nü ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle köylerimizde yaşayan çocuklarımızın ve gençlerimizin yüzlerinde tebessüm olduk. İlimize bağlı İlçelerimizde ve köylerimizde gerçekleştirdiğimiz etkinlikler artarak devam edecektir” diye kaydetti.