BBP, Elazığ Adaylarını Tanıttı

Cumhur İttifakı içerisinde kendi ad, amblem ve adaylarıyla 14 Mayıs seçimlerine katılacak olan BBP, düzenlediği bir toplantıyla seçim beyannamesini açıkladı. Programda aynı zamanda Elazığ milletvekili adayları tanıtıldı.

BBP, Elazığ Adaylarını Tanıttı

Coşkulu bir kalabalığa hitap eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, cumhur ittifakının önemine bir kez daha vurgu yaparak, ittifak içinde seçimlere katılan partilerin yüzde 7’lik ülke barajından muaf olduğunu hatırlattı.

İttifak partilerinden birinin dahi barajı geçmesi durumunda ittifaka dâhil olan tüm partilerin barajı geçmiş sayılacağına işaret eden Destici, “Dolayısıyla bu seçimde BBP’nin baraj diye bir problemi kalmıyor.

Bugüne kadar barajı geçemez endişesi ile BBP’ye oy vermeyen seçmenlerimiz artık gönül rahatlığıyla partimizi seçebilirler. Ben öyle inanıyorum ki, bütün kadrolarımız inanır ve güçlü bir saha çalışması gerçekleştirirsek güçlü bir grupla da partimizi TBMM’de temsil imkânı yakalarız” dedi.

Ülke meselelerine de değinen ve 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim beyannamesini de kamuoyu ile paylaştı.

Genel Başkanın konuşmasının ardından BBP’nin 28. Dönem Elazığ milletvekili adayları sahneye davet edildi. Elazığ Milletvekili Adayları Ömer Ertan, Mustafa Kırat, Hatice Geyik, Cahit Topçu, Zenur Tepe salondan büyük alkış alması dikkatlerden kaçmadı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137