Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut ve beraberindeki BBP Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, Meclis Üyesi Yaşar Arkaz, MKY Üyesi Hürriyet Gül, Ercan Altunkaya ile Eski BBP İl Başkanı Emrah Aktağlı medya grubumuzu ziyaret etti.

Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık tarafından karşılanan heyet medya grubumuz çalışmaları hakkında bilgi aldı.

BULUT: BU DYIL 7 MİTİNG PROGRAMI DÜZENLEYECEĞİZ

2023 seçimlerine değinen Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, “Partimiz Cumhur İttifakı içerisinde kendi adı ve amblemiyle 2023 seçimlerine girmek için çok ciddi bir gayret gösteriyor. Bu manada 30 yıllık tecrübesiyle sahada olan en ciddi siyasi partilerin başında geliyor. Sevdamız Türkiye, Cumhur’la birlikte kazanacağız adlı partimiz 7 miting programı düzenleyecek demiştik. Mitinglerimizin ilkini Malatya bölgesinde yaptık. Halkımızın ve bölge insanının çok ciddi katılımıyla gerçekleştirdik. Akabinde Ankara’nın en büyük spor salonu ve Türkiye’nin en büyük spor salonlarından olan Ankara Arena Kapalı Spor Salonları’nda Alperen Ocakları Vakfı’mızın gençlik kurultayını gerçekleştirdik. Geçtiğimiz hafta Pazar günü Denizli mitingimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki Pazar günü de Allah nasip ederse saat 14.00’da Kocaeli Kent Meydanı’nda Kocaeli mitingimizi gerçekleştireceğiz. Akabinde, Urfa, Adana ve Ordu programlarıyla bu yıl sonuçlandırmış olacak” ifadelerini kullandı.

BULUT: ELAZIĞ’I TEMSİL ETMEK İÇİN 2023 SEÇİMLERİNE HAZIRLANACAĞIZ İNŞALLAH

Uğur Bulut, “Partimiz özellikle son 1 yılda üye sayısını yüzde 400’lere varan bir artışla kapatmış durumda. Teşkilat sayısında yüzde 60’lara yakın şekilde artmış durumda. Elazığ’da da partimizin yetkili kurullarında görev almak, partimize üye olmak noktasında Elazığ’ın da çok ciddi bir teveccühü var partimize. Bu noktada da Kanal Fırat Televizyonu aracılığıyla Elazığlı vatandaşlarımıza teşekkür ederim. İl başkanımız ve ekibi de hakikatten bu konuda çok gayretliler. Önümüzdeki günlerde Elazığ’da da çeşitli programlarımız olacak. Elazığlı vatandaşlarımızla bir araya gelmekten acelemiz var. Allah nasip ederse. Bu manada çünkü ilgi alaka çok çok büyük partimize. Büyük Birlik Partisi 30 yıllık tecrübesiyle seçimlere hazırlanıyor. Genel başkanımız Türkiye’nin en çok programına katılan genel başkanı. Genel başkanımız bir yılda 75 ili ve yüzlerce ilçeyi gezdi. Biz başkanlık divanındaki arkadaşlarımızla yine aynı öyleyiz. Ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Siyasi partiler kanununun değişmesiyle birlikte seçim barajının yüzde 7’ye düşürülmesiyle birlikte partimize olan ilgi ve alaka kat ve kat arttı. Partimiz Cumhur İttifakı’nın içerisinde Cumhur İttifakı’nın seçimleri kazanmasıyla birlikte hatırı sayılır bir grupla mecliste olacaktır. Bu manada sadece ve sadece milletin ihtiyaçları ve eksikleri olan tek gündemi olan bir siyasi hareket, sadece milletimizin sıkıntılarına dair milletimizin sıkıntılarının bertaraf edilmesine dair ciddi projeleri olan bir siyasi hareket Büyük Birlik Partisi… önümüzdeki günlerde Türkiye’mizin istihdamına dayalı çeşitli meslek gruplarının sıkıntılarına dair bunlarla birlikte bunlara dair çözüm önerileri ile birlikte bir seçim beyannamesi kamuoyuyla paylaşılacak. Büyük Birlik Partisi Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşları ve Alperenler olarak biz en iyi şekilde Elazığ’ı temsil etmek için 2023 seçimlerine hazırlanacağız inşallah” diye konuştu.