Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi’nden Medya Grubumuza Ziyaret Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi’nden Medya Grubumuza Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitapları öncesinde; Büyük Birlik Genel Başkanı Mustafa Destici Elazığlılara seslendi.

Genel Başkan Destici’nin açıklamaları şu şekilde;

2020’de Elazığ bir deprem yaşadı öncelikle depremde hayatını kaybedenlere Allahtan Rahmet diliyoruz mekanları cennet olsun. Şahsım camiam adına şükranlarımı sunuyorum. Deprem olan her yerde devletimiz gerekeni yaptı. 6 Şubat’ta yaşanan deprem gibi. Hepsine geçmiş olsun diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyorum. Devletimizi Elazığ’ı nasıl kaldırmışsa, nasıl binaları yapmışsa her yerde de bunu yapacak. Bizler devletin varlığını ve istiklalini önceleyerek bir araya geldik. Sizlerin desteğiyle ilk turda 14 Mayıs’ta cumhurbaşkanımız birinci çıkacaktır. Cumhur ittifakımız milletvekilliğinde de yine çoğunluğu sağlayacaktır. Vatanı sadece toprak parçası olarak görmedik bizler alnımızın değdiği seccadeye ayağımızla basmadık.. Vatanı sadece toprak parçası olarak görenlere milletim rağbet etmeyecektir. Bu sosyal konutların ve afet konutlarının sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum.