Belçika Liginden Zulte Waregem Talip Oldu

Elazığspor ile sözleşmesini fesheden Alpaslan Öztürk’e Belçika Süper Lig ekiplerinden Zulte Waregem talip oldu.

Belçika Liginden Zulte Waregem Talip Oldu

Elazığspor ile 1 yıl daha mukavelesi bulunmasına rağmen düzenli ödeme yapılmaması sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurarak serbest kalan Alpaslan Öztürk’e teklif yağmaya devam ediyor.

2016-2017 sezonu ara transfer döneminde Standart Liege’den Bordo-Beyazlı renklere bağlanan ve bu sezon sergilediği performansla taraftarın takdirini kazanan gurbetçi futbolcu Alpaslan Öztürk, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından Elazığ’a veda etmiş ve alacaklarını gerekçe göstererek sözleşmesini feshetmişti. 2017-2018 Futbol Sezonu’nda Tetiş Yapı Elazığspor formasıyla 29 lig maçına çıkan Alpaslan, 8 kez rakip fileleri havalandırma başarısı göstermişti.

Tetiş Yapı Elazığspor’la yollarını ayırdıktan sonra birçok takımın transfer listesinde olduğu iddia edilen Alpaslan’a, Türkiye’den henüz daha talipli çıkmazken, Belçika’dan 2. teklif geldi. Daha önce Belçika Süper Lig ekibi Kortrijk ile masaya oturan gurbetçi oyuncuya, bu kez de Zulte Waregem talip oldu. Alpaslan için menajerler aracılığıyla resmi teklifte bulunan Zulte yetkilileri, beklemeye geçtiler. Türkiye’den ayrılmak istemeyen ve Süper Lig’den teklif bekleyen başarılı ön libero düşünmek için süre istediği bildirildi. Zulte Waregem 16 takımın mücadele ettiği Belçika Süper Ligi’ni geçtiğimiz sezonu 9. basamakta tamamladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet künkül
mehmet künkül - 6 yıl Önce

YAKIŞIR GAKKOMA HELAL OLSUN.HER TAKIMDADA OYNARSIN KRAL RABBİM EMEKLERİNİ BOŞA VERMESİN.

SIRADAKİ HABER

banner137