Hazan mevsiminde yaprak dökümünün zirve yaptığı kasım ayında ekipler, yaprak üfleme makinesi kullanarak hem zamandan kazanıyor hem de işleri kolaylaşıyor.

Elazığ’da
sonbahar doğal güzellikleri ile insanları mest ederken,
temizlik ekipleri için yoğun emek ve mesai başladı. Hazan mevsiminde yaprak dökümünün zirve yaptığı kasım ayında belediye ekipleri
park ve
bahçelerde temizlik yapıyor. Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri zamandan kazanarak kısa sürede daha çok alanı temizleyebilmek için teknolojik aletler kullanıyor. Yaprak üfleme makinesi ile bir araya toplanan sonbahar yaprakları ekipler tarafından çöp kutularına konularak kaldırılıyor.

Yapılan bu işlem sayesinde ekipler, hem zamandan tasarruf yapıyor hem de daha fazla alanları temizliyor.

Yahu bırakın biraz yerde kalsın yapraklar. Sonbaharın güzelliği o dökülen yapraklar. Biz rahatsız değiliz dökülen yapraklardan.