Elazığ belediyesi gençlik meclisi üyeleri Aksaray Mahallesi Kapalı Spor Salonunda 150 çocukla sinema etkinliğinde bir araya geldi.

“Gençlik Meclisi Elazığ’ın 41 mahallesinde” projesi ile çocuklarla bir araya gelen  Meclis üyeleri çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Düzenlenen etkinlikte keyifli dakikalar geçiren çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

BAL: BUNUN SÜRMESİYLE ALAKALI BİZ DE ÇALIŞMALARIMIZI İNŞALLAH DEVAM ETTİRECEĞİZ

Aksaray Mahalle Muhtarı Özcan Bal, “Biliyoruz ki şehrimiz 2 yıl öncesinde bir deprem geçirdi. Bu deprem sonrası virüs süreci oldu. Bu süreçte gençlerimize sosyal alanda ciddi manada faaliyetler yapamadığımızın bizde farkındaydık. Konuyla alakalı üniversite öğrencisi olan birkaç tane arkadaşımız spor salonumuzu kullanmak kaydıyla gençliğimize bir sinema etkinliği, onun yanı sıra mısır etkinliği, meyve suyu olsun böyle eğlenceli bir ortam yapmak istediler. Biz de kendilerine bu konuda destek verebileceğimizi ilettik. Bununla beraber Elazığ Belediye’mizin Gençlik Merkezi’ndeki arkadaşlarımız, başkanı sağ olsun yönetimindeki arkadaşları onlarda bize bu konuda katkı veriler. Geldiğimiz noktada gençlerimizi bir araya getirdik. Ciddi bir kitle bir araya geldi. Ciddi bir şekilde de eğleniyorlar. Bu tür faaliyetlere şehrimizin Aksaray Mahallesi olarak gerçekten ihtiyacımız var. Bunun sürmesiyle alakalı biz de çalışmalarımızı inşallah devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

SÖNMEZ: BUNUN SÜRMESİYLE ALAKALI BİZ DE ÇALIŞMALARIMIZI İNŞALLAH DEVAM ETTİRECEĞİZ

Fırat Üniversitesi Maliye Bölümü Öğrencisi Furkan Sönmez ise, “Sosyal sorumluluk projesi olarak Aksaray Mahallesi’ndeki kardeşlerimizle sinema etkinliği yapıyoruz. Sinemayı arkadaşlarımızın ayağına getirdik. Bugün destekçimiz olan Aksaray Mahallesi Muhtarına, sonrasında Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerine, arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

BAK: GENÇ KARDEŞLERİMİZLE BULUŞMAYA VE ONLARLA BERABER VAKİT GEÇİRMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUZ

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkan Vekili Emirhan Bak, “Hemen hemen her hafta genç kardeşlerimizle buluşmaya ve onlarla beraber vakit geçirmeye özen gösteriyoruz ve dikkat ediyoruz. Bu hafta da Aksaray Mahallesi’nde; Aksaray Kapalı Spor Salonu’nda yine çocuk kardeşlerimizle bir araya gelerek bir sinema filmi etkinliği gerçekleştirmek istedik. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi’nden bir mısır talebimiz olmuştu. Sağ olsun belediye başkanımız ve gerekli müdürlerimiz bizi kırmayarak bu isteğimizle ilgilendiler ve hem mısır makinesi geldi hem de mahalle muhtarımız sağ olsun alanı bizler için ayarladı. Ve üniversiteden, üniversite öğrenci kulübüne üye arkadaşlarımızla beraber bugün ;Aksaray Mahallesi’ndeki gençlerle beraber bir film izleyeceğiz” dedi.