Belediye Meclisi, Kasım Ayı Toplantılarına Başladı

Elazığ Belediye Meclisi üyeleri, Kasım ayı görüşmelerine başladı. Toplantının ilk oturumunda imar komisyonu raporları görüşülerek, karara bağlandı.

Belediye Meclisi, Kasım Ayı Toplantılarına Başladı

Elazığ Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantıları ilk oturumuyla başladı.

Kasım ayı toplantılarının ilk oturumuna Başkanlık yapan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İzmir depremine değinerek, 24 Ocak’taki aynı acıyı yaşadıklarını belirterek, ilk yardım tırının Elazığ’dan yola çıktığını söyledi.

Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Belediye Meclisi, Elazığ Şoförler Odası’nın 2020 yılına ait T plaka Yıllık İşletme Ruhsat Vize Ücreti, Ticareti Minibüs M Plaka Hat Ücreti, S Plakat Güzergah İzin belgesi ücretlerinin alınmaması ile ilgili komisyon raporunu görüşerek, karara bağladı.

Meclisin bir diğer maddesi ise; İYİ Parti, CHP Meclis üyelerinin imzalarıyla, Çayda Çıra Mahallesi’ne düzenli minibüs hattının tahsis edilmesi oldu..

Gündem Maddesi ile ilgili söz alan İYİ Parti Meclis Üyesi Gültekin Koç ve MHP Meclis Üyesi Behçet Susmaz, kararının bir an önce onaylanması gerektiğini söyledi.

Meclis üyelerine söz veren Başkan Şerifoğulları, şehir için ulaşımla ilgili bir düzenleme yapma planında olduklarını kaydetti.

Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137