MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, İl Başkanı Semih Işıkver ve teşkilat üyeleri, Elazığ’daki basın mensupları ile bir araya geldi.

Kahvaltıda, Elazığ’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelen Prof. Dr. Bilal Çoban, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

ÇOBAN: 10 OCAK ÇALIŞAN GÜNÜNÜZÜ KUTLAMAK İSTEDİK

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımıza beraber aslında 10 Ocak’ta planladığımız ancak sizin kendi içerinizde organizasyonlarınıza çakışmamak, yaptığınız planlara mani olmamak açısından hafta sonunu beraber bir kahvaltıyla geçirip 10 Ocak Çalışan gününüzü kutlamak istedik” dedi.

ÇOBAN:  DAHA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİMİZİN BİR GÖSTERGESİDİR

Başkan adayı Çoban, “Bugüne kadar Elazığ’ın Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetiyle başlayan, daha sonra 3 tane gazeteciler cemiyeti oldu. Doğu ve Güneydoğu Anadolu içerisinde etkin bir il olan Elazığ, özellikle son dönemlerdeki gerek ulusal kanallarımız gerekse güçlü medya ve gazetelerimiz ve gerekse güçlü gazeteciler cemiyetlerimiz ile geleceğe daha doğru, daha emin adımlarla yürüyeceğimizin bir göstergesidir. Emekleriniz için çok teşekkür ederim”ifadelerine yer verdi.

ÇOBAN: BUNDAN SONRA Kİ SÜREÇTE DE HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

MHP olarak gazetecilerin haber alma ve haber verme özgürlüğünün tam sağlanabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “Özellikle 31 Mart 2019’da yapılacak olan belediye seçimlerinde bende bir aday olarak size bu güne kadar aday adaylığım ve daha önceki adaylığım dönemindeki göstermiş olduğunuz ilgi, hassasiyet ve önem için şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Partim adına da bundan sonraki süreçte hem bize hem şehrimize hem de ülkemize hayırlar getireceğine inandığımız süreçte gerek haber alma gerekse haber verme özgürlüğünüzün Milliyetçi Hareket Partisi tarafından tam olarak sağlanması için elimizden geleni yapacağımıza ve bundan sonraki süreçte medya ile olan ilişkilerinizin şehrin menfaatleri doğrultusunda yürüyeceğine sayın başkanım adına da kendi adıma da söz veriyorum. Bundan sonra ki süreçte de hepinize başarılar diliyorum”diye kaydetti.

HABER:KEVSER ÖZ