Bilal Çoban, Kurban Kesilerek Karşılandı

Pazar günü Adana’ya gitmek üzere yola çıkan MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın aracı Malatya yolunda kaza yapmıştı. Prof. Dr. Çoban farklı bir araçla Adana’ya geçmiş ve oradaki programlarına devam etmişti. Prof. Dr. Çoban, programlarının ardından geldiği Elazığ’da kurban kesilerek karşılandı.

Bilal Çoban, Kurban Kesilerek Karşılandı

Adana’daki programına katılmak üzere Pazar günü sabah saatlerinde yola çıkan MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. DR. Bilal Çoban, Malatya yolu Velipalas bölgesinde trafik kazası geçirmişti.

Maddi hasarlı kazanın ardından farklı bir araçla Adana’ya geçen Prof. Dr. Çoban programlarının ardından Elazığ’a döndü.

Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Çoban, Elazığ’da partilileri tarafından kurban kesilerek karşılandı.

ÇOBAN: TAŞLAR TEKERİ PATLATTI

Kazayla ilgili açıklama yapan MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban; Biraz önce Elazığ’a geldim. Bizi karşılama şerefinde bulundunuz. Çok şeref duydum. Dün bir trafik kazası atlattık. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Türkiyemiz’de her hangi bir şekilde ihlal üzerine kurulu bir şekilde yürüdüğü için maalesef bu tür kazalar kaçınılmaz oluyor. Bu noktada verilmiş sadakamız ve hemşerilerimizin duası arkamızdaymış. Bir kamyondan dökülen balçıkların arasına girince aradaki taşları fark etmedi tabi arkadaşlarımız. Taşlardan birisi tekerin birini patlattı. Aynı zamanda jantı parçaladı. Diğeri de diğer tekeri patlattı. Allah’a şükürler olsun ki fazla bir savrulmadan dura bildik. Bu kazayı her hangi bir şekilde yara almadan kurtarmış olduk. Adana’da, Tarsus’ta ve Mersin’de hemşerilerimizle buluşmak için yola çıkmıştık. Bu programı yarıda kesmedik. İkinci bir araçla yola devam ettik” dedi.

IŞIKVER: NAZARA GELDİK

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ise “dün ucuz atlattık şükürler olsun. Yaklaşık bir saat ve bir buçuk saat iletişim sağlayamadık. Şükürler olsunki maddi hasarlı bir kazaydı. Aracın da segmenti dolayısıyla ucuz atlatılmış bir kazaydı. Cumartesi günü çok yoğun bir katılımla aday tanıtım toplantısı yaptık. Sanırım nazara geldik. Ucuz atlattığımız için sevinçliyiz. Bütün adaylara kazasız belasız çalışmalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137