“Bir Bilenle Bilge Nesil” Projesi Ödül Töreni Düzenlendi

Genç Memur Sen’in “bir bilenle bilge nesil” projesi kapsamında düzenlediği kitap okuma yarışmasının ödül töreni Şehit Hüseyin Göral İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Ödül törenine sevilen sunucu Serdar Tuncer de katıldı.

“Bir Bilenle Bilge Nesil” Projesi Ödül Töreni Düzenlendi

Genç Memur Sen tarafından “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi kapsamında düzenlediği kitap okuma yarışması ödül töreni ile sona erdi.

Şehit Hüseyin Göral İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen programa Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

BAHŞİ: 81 İLDE YILLARDIR YAPILAN, GERÇEKLEŞEN BİR PROJE

Törende konuşan Eğitim Bir sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, “Bir Bilenle Bilge Nesil projemiz Genç Memur Sen’imizin düzenlemiş olduğu bir proje. 81 ilde yıllardır yapılan, gerçekleşen bir proje. Gençlere özelde kitap okuma, genelde ise milli ve manevi şuur kazandırıp vatana ve millete hayırlı birer evlat olarak yetişmeyi, yetiştirmeyi amaçlayan bir proje. Elazığ’da 23 lise kendi plakamıza uyduk, 50 danışman öğretmenimiz ve 600’er öğrencimiz ile bu projeyi yaptık. Elazığ Belediyemiz tarafından temin edilen 600’er adet kitap ki bu kitaplar Sezai Karakoç’un Diriliş Nefsinin Amentüsü, Mustafa Kutlu’nun Yokuştan Akan Sular ve Yavuz Bahadıroğlu’nun Malazgirt’te bir Cuma Sabahı kitaplarini sayın belediye başkanımız, Elazığ Belediyemiz temin etti. Ben kendisine hasetten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından sevilen sunucu Serdar Tuncer sahne aldı.

Tuncer hayata dair yorumları ile geceye renk kattı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137