Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi tarafından Elysium Alışveriş Merkezi’nde yılsonu sergisi açıldı.

Serginin açılışına Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, okul idarecileri, velililer ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışına katılan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, etkinliklerin çocuklara özgüven kazandırdığını söyledi.

YİĞİT: OKULLAR AYNI ZAMANDA KÜLTÜR VE SANAT YUVASIDIR

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, “ Okullar aynı zamanda kültür ve sanat yuvasıdır. Bugünde burada gördüğümüz gibi hem resim hem edebiyat, şiir ‘bende yazarım’ adı altında bir köşemiz var. Aynı zamanda şuanda öğrencilerimizin söylemiş olduğu ve gerçekleştirmiş olduğu bir müzik konserimizde var. Tamamen bizim okulun öğrencileri bunlarda tabi. Bu bahsetmiş olduğumuz şeylerin hepsi Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesinin bünyesinde gerçekleşmiş çalışmalar” ifadelerini kullandı.

Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Murat Yavuz Kaymaz, sergide yer alan eserlerin tamamının öğrencilere ait olduğunu ifade etti.

KAYMAZ: YIL BOYUNCA ÖĞRENCİLERİMİZ TASARLAYIP BAŞARDILAR

Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Murat Yavuz Kaymaz, “ Öğrencilerimizin kendi eserlerinden oluşan bu sergi yıl boyunca öğrencilerimiz tasarlayıp başardılar. Emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah daha büyük başarılara imza atacaklar” dedi.

Sergi iki gün boyunca gezinilebilecek.