TFF 2. Ve TFF 3. Ligde 8. Hafta maçları sona erdi.

Büyük bir heyecana sahne olan TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 8. Hafta sonunda liderlik el değiştirirken, Vanspor’un Ankara deplasmanından mağlubiyetle dönmesi sonucunda Kardemir Karabükspor’u mağlup eden Tuzlaspor, ligin zirvesine yerleşti.

Sakaryaspor engelini 3-0’lık skorla geçen Bandırmaspor ve Vanspor’u 2-0 mağlup eden Ankara Demirspor puanını 16’ya çıkararak zirve takiplerini 8. Hafta sonunda da sürdüren takımlar oldu.

Kırşehir Belediyespor ve Kastamonuspor 1966, haftanın deplasmanda kazanan diğer takımları olurken, Sivas Belediyespor-Etimesgut Belediyespor ve Piserro Kahramanmaraşspor-Bayburt Özel İdarespor müsabakalarında kazanan çıkmadı.

Öte yandan Vanspor’un ardından Eyüpspor’u da mağlup eden Uşakspor ise puanını 13’e yükselerek zirveye bir adım daha yaklaştı.

Kardemir Karabükspor’un ardından Bodrum Belediyesi Bodrumspor’a da mağlup olarak taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan temsilcimiz Birevim Elazığspor ise 2 basamak daha gerileyerek, haftayı 11.Sırada tamamladı ve 10 puanda kaldı.

Öte yandan TFF 3. Lig’de mücadele eden Elazığ Belediyespor ise ilimizde konuk ettiği Ofspor’u 1-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı.

Bu sonucun ardından kırmızı-lacivertli takımımız puanını 7’ye çıkararak 14. Sıraya yükseldi.