BİREVİM ve TÜGVA’dan Elazığ’a İcathane

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Birevim arasında imzalanan protokolle Bir Gelecek projesi kapsamında Elazığ’da icat hane kurulacak.

BİREVİM ve TÜGVA’dan Elazığ’a İcathane

Protokol TÜGVA Genel Merkezinde TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu ile Birevim Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay arasında imzalandı. Bu kapsamda TÜGVA Elazığ Temsilciliği, çocukların ve gençlerin kabiliyetlerini geliştirmeleri için her türlü araç ve gereci bünyesinde barındıracak.

ALPAY: ELAZIĞ’DAN NİCE TASARIMLARIN VE İCATLARIN ÇIKACAĞINA İNANIYORUZ

İmza töreni sonrası konuşan Birevim Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay: “Ülkemizde milli ve manevi değerlere bağlı nitelikli bireylerin yetişmesi için başarılı çalışmalar yapan TÜGVA ile güçlerimizi birleştirerek böylesine güzel bir atölyeyi Elazığ’a kazandıracak olmaktan dolayı son derece mutlu ve heyecanlıyım. Elazığ’daki depremden dolayı gençlerimizin yaşaması muhtemel travmaların önüne geçmek, Elazığ’da yaraların hızla sarılabilmesi, çocuklarımızın ve gençlerimizin rehabilitasyon süreçlerinin hızlanması için bu tarz tasarım atölyeleri, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyet son derece önemli. Bizde TÜGVA ile kuracağımız bu atölye ile Elazığ’dan nice tasarımların ve icatların çıkacağına inanıyoruz. Böyle hayırlı bir işe bizleri ortak ettikleri için TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu’na ve bizlere bu imkanları sunan Birevim Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Murat Çiftçi’ye teşekkür ederim. “dedi.

EMİNOĞLU: EN GÜZEL HİZMETLERİ YAPMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ

Desteklerinden ötürü Birevim’e teşekkür eden TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu: “ TÜGVA ailesi olarak gençliğimize en güzel hizmetleri yapmanın gayreti içerisindeyiz. İmzaladığımız bu protokol ile Bir Gelecek projesi kapsamında Elâzığ ilimize icat hane atölyesi kazandıracağız. Elazığ’daki çocuklarımızın depremin olumsuz etkilerini bir an önce üzerlerinden atmaları için güzel bir hizmet olacağını düşünüyorum. Birevim ailesine, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye ve Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay’a destekleri için teşekkür ediyorum. İnşallah bu protokol uzun yıllar sürecek birlikteliğimiz için güzel bir başlangıç olur “ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2020, 14:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137