Birincilik Elde Eden Bastık’a Sağlık Desteği

Okulistik Türkiye geneli deneme sınavında soruların tamamını doğru yanıtlayan Hüseyin Eray Bastık Türkiye birincisi oldu. Bastık’a özel bir hastaneden sağlık desteği geldi.

Birincilik Elde Eden Bastık’a Sağlık Desteği

Hüseyin Eray Bastık, Okulistik Türkiye Geneli Deneme Sınavı’nda 75 sorunun tamamını cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu.

Sınavda büyük bir başarı elde eden Hüseyin Eray Bastık’a Mediline Hastanesi’nden sağlık desteği geldi.

SİGERGÖK: BU BAŞARININ ARKASINDAYIZ

Mediline Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Sigergök, “Sıkıntılı bir süreçten geçti eğitim camiası. Bizlerde aynı şekilde. Bu süreçte Eray kardeşimiz güzel bir başarı yakaladı. Bizde Mediline ailesi olarak bu başarının arkasındayız inşallah” ifadelerini kullandı.

CANLI: ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

Final Akademi Ortaokulu Müdürü Bülent Canlı, “Öğrencilerimizin akademik başarılarının olduğu kadar sportif, kültürel ve sanatsal aktivitelerini, yabancı dil düzeylerini de çok önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

ANNE BASTIK: KENDİ YAŞINDAN ÜSTÜN DAVRANAN BİR ÇOCUK

Annesi Fazilet Bastık, “Kitap  okumasını bırakmadı, kitabı okuyarak tutundu. Kendi sorumluluklarını bilen bir çocuk. Kendi yaşından üstün davranan bir çocuk” diye ifade etti.

BASTIK: ÖĞRETMENLERİMİZ BİZE ÇOK YARDIMCI OLDU

Eray Bastık da, “Babam bana çok yardım etti. Test çözdürdü. Öğretmenlerimiz bize çok yardımcı oldu. Konularımızı tekrar ettik. Böylelikle bende tam not aldım” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Irfan keke
Irfan keke - 2 yıl Önce

Allah nazardan korusun harikulade bir cocuk komsumun oglu her yonuyle dortdortluk basarilarinin devamini kutlarim.

SIRADAKİ HABER

banner137