Birlik Vakfı Elazığ Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi.

Birlik Vakfı Elazığ Şubesinin organizasyonunda gerçekleşen iftar programına Şube Başkanı Eray Şimşek, yönetim kurulu üyeleri, Genç Birlik Elazığ Şubesi Başkanı Mücahit Çevik ve Genç Birlik üyeleri katıldı.

İftar programında Genç Birlik Elazığ Şubesi Başkanlığına ataması yapılan Mücahit Çevik’e Şube Başkanı Eray Şimşek tarafından vakıf rozeti takıldı.

ŞİMŞEK: VAKFIMIZDA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK HAZIRLIK KURSLARI DEVAM ETMEKTEDİR

Şube Başkanı Eray Şimşek yaptığı konuşmada, “Birlik vakfı 1985 yılında kuruluşunu gerçekleştirmiş köklü bir vakıftır. Vakfımız eğitim çalışmalarında göstermiş olduğu özveri ve hassasiyet ile ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmaktadır. Bu vesile ile vakfımızda ortaokul öğrencilerine yönelik hazırlık kursları devam etmektedir. Genç Birlik olarak sizlerin de bu çalışmalarda aynı hassasiyeti göstereceğine inancım tamdır. Yeni göreve başlayan Mücahit Çevik kardeşimi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum, tüm Genç Birlik üyesi arkadaşlara da hoş geldiniz diyorum” dedi.

ÇEVİK: BİRLİK VAKFI GİBİ BÜYÜK BİR CAMİADA OLMAKTAN SON DERECE MUTLUYUM, GURURLUYUM

Genç Birlik Elazığ Şubesi’nin yeni Başkanı Mücahit Çevik de; “Birlik Vakfı gibi büyük bir camiada olmaktan son derece mutluyum, gururluyum. Başlamış olduğumuz Genç Birlik Başkanlığı görevimde güzel çalışmalar yaparak vakfımıza hizmet edeceğiz.  Beni bu göreve layık gören başta Eray başkanımız olmak üzere tüm büyülerime teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.