Anadolu Eğitim Derneği tarafından “hem maddi, ham manevi kazananın hepimiz olması için birlikte olmanın yolları” konulu seminer düzenlendi.

UZUN: HEDEF KİTLEMİZ TEMEL EĞİTİM

Anadolu Eğitim Derneği Başkan Hasan Uzun, “Bizim derneğimizin hedef kitlesi; temel eğitim. Yani ilkokul, ana okulu, orta okul olmak üzere. Bunun için ilk dönemde söz ettiğimiz birkaç tane nokta vardı. Süreç içerisinde onları takip ederek günümüze kadar geldik. Bunlardan bir tanesi nitelikli eğitim öğretimin niteliğini arttırmak, kalitemizi arttırmak, daha iyi seviyelere gelmekti. Tabi bunlarda oturduğunuz yerden olmaz. İş bilenlerle olur, işin uzmanlarından eğitim alarak olur. Ya da bizim birbirimize anlatacağımız tecrübe, paylaşımında olur bu tür çalışmalar. Süre içerisinde arkadaşlarımızla bunları takip ederek, devam ederek bugüne geldik. Bir başka konu; eğer konu eğitimse insanların hepsi bunun içerisindedir ve olmalıdır. Eğer onu sağlayamamışsanız siz asla hedeflediğiniz noktaya gidemezsiniz” ifadelerini kullandı.

UZUN: BU SÜRECİ DE SIKINTI YAŞAMADAN ATLATMAYI HEDEFLİYORUZ

Yaşanılan ekonomik dalgalanmadan özel eğitim sektörünün de etkilendiğini ifade eden Uzun, “Gerçekten enflasyon bu ülkenin en önemli sıkıntısı olarak devam ediyor. Bunu yaparken de doğal bir süreç kaçınılacak bir şey de yok burada. Yine iş birliği içerisinde arkadaşlarla bu işi nasıl atlatabiliriz, nasıl bu yılı da herhangi kimsenin ekmeğine ya da bir şeye sıkıntı vermeden atlatabiliriz konusunu da birlikte istişare ederek inşallah bu süreci de sıkıntı yaşamadan atlatmayı hedefliyoruz ve bunun için de buradayız” şeklinde konuştu.