Bitlisli 40 Öğrenci 'Anadoluyuz Biz' Projesiyle Elazığ’ı Gezdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Anadoluyuz Biz projesi kapsamında Bitlis’den gelen gençler ve koordinatörleri Elazığ’ı gezdi.

Bitlisli 40 Öğrenci 'Anadoluyuz Biz' Projesiyle Elazığ’ı Gezdi

Bitlis’den gelen gençler sırasıyla Sivrice, Keban, Baskil, Harput, Kapalı Çarşı, Şehir Merkezi ve GSB Elazığ Yurtlarını gezdi.

EREN: BİTLİS’TEN ELAZIĞ’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUK

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Öncelikle aziz şehir Elazığ’a gelen gençlerimize hoş geldiniz diyorum. 4 gün süren programın ardından veda gecesiyle ilimizde ağırladığımız gençlerimizi evlerine uğurladık. Bakanlığımızın yürüttüğü çok kıymetli bir proje de Bitlis ilinden gelen gençlerimizi ağırladık, Bitlis’ten Elazığ’a gönül köprüsü kurduk, 4 gün boyunca ilimizin önemli tarihi ve kültürel yerlerini ziyareler gerçekleştirierek, Yöresel Lezzetlerimizi tatma imkanı buldular. Keban’dan Sivrice’ye Baskil’den Harput’a kültür gezileri düzenledik. Bunun yanı sıra GSB Elazığ Yurtlarımızı da gezdirerek depremzede çocuklarımızla aktiviteler gerçekleştirildi. Bir nebzede olsa yurtlarımızda ağırladığımız afetzede çocuklarımıza moral verdiler. Bu bağlamda ilimize gelen gençlerimizle geldikleri günden itibaren büyük bir ilgiyle ilgilenen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, gençlerimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum” ifadelerine yer verdi.  

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023, 14:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137