Bizmişen Bölgesinin Sefer Sayıları Artırıldı

TOKİ Bizmişen Mevkisinde tamamlanan konutların teslim edilmesinin ardından bölgede yaşayan vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması minibüs servis sayıları artırıldı.

Bizmişen Bölgesinin Sefer Sayıları Artırıldı

24 Ocak depreminin ardından Toplu Konut İdaresi tarafından Bizmişen mevkisine yapılan konutların tamamlanan bölümü için kuralar çekilmiş ve vatandaşlar yeni evlerine taşınmıştı.

Bizmişen mevkiinde nüfus yoğunluğu artınca Sürsürü Olgunlar Durağından bölgeye servis yapan araçların sayısı ve sefer sayıları artırıldı.  

Sürsürü Olgunlar Durak Başkanı Halil İbrahim Şener, bundan sonra her 15 dakika da bir Bizmişen bölgesine minibüslerin sefer gerçekleştireceğini söyledi.

ŞENER: VATANDAŞLARIN SORUNLARINI GİDERMEK İÇİN ARAÇ SAYILARIMIZI DA ÇOĞALTTIK

Sürsürü-Olgunlar Durak Başkanı Halil İbrahim Şener, ‘‘Bizmişen TOKİ konutlarında oturan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için araçlarımız önceden Emekli TOKİ’leri dediğimiz yerden dönüyorlardı artık buraya kadar gelecekler. Pazartesi gününden itibaren araçlarımız her 15 dakikada bir merkezden buraya, buradan merkeze gidecektir. Vatandaşların sorunlarını gidermek için araç sayılarımızı da çoğalttık’’ dedi.

Vatandaşların ulaşımda mağduriyet yaşamamaları için gerekli çalışmaların yapıldığını ifade eden Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, alana üç araç servis yaparken, bu sayının 15’e çıkarıldığını kaydetti.

TOROMAN: ARAÇ SAYIMIZ 15’E YÜKSELDİ

Elazığ Şoförler Cemiyeti Başkanı Şevket Toroman, ‘‘Burada vatandaşlarımıza güzel bir yerleşim yeri açıldı. Bu yerleşim yerinin de geçen haftalarda TOKİ kuraları çekildi ve vatandaşlar yerleşmeye başladı. Bizim hizmetimiz bugün değil yaklaşık 2 yıldır buraya minibüslerimiz hizmet veriyordu. Artık buraya ciddi anlamda bir göç oldu bu nedenle her 15 dakikada bir hem mahalleden hem de şehir merkezinden seferler olacak. Araç sayımız önceden 4 taneydi ama artık 15’e yükseldi. Burada oturan vatandaşlar bizlerin ekmekleri, aşları her şeyi. Bu araçlar vatandaşlarımıza aittir, evet para verecekler ancak her şey para değildir. Her şeyden önce önemli olan hizmettir.’’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137