Bizmişen TOKİ Konutlarının Kura Sonuçları Aynı Gün Yayınlandı

Bizmişen’de kuraları çekilen 676 adet konutun kura sonuçları AFAD Elazığ İl Müdürlüğü’nün yoğun ve hızlı çalışmalarıyla aynı gün içerisinde yayınlandı. İşte kura sonuçlarının ayrıntılı listesi…

Bizmişen TOKİ Konutlarının Kura Sonuçları Aynı Gün Yayınlandı

24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremin ardından Bizmişen Mevkii’nde hızlıca yapımına başlanan ve tamamlanan 676 adet konut sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

8 ay gibi kısa bir sürede 30 bin başvurunun hak sahiplikleri yer seçimleri tamamlandı.

24 Ocak tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle konutları ağır hasarlı olan ve AFAD’dan ağır hasarlı konuttan hak sahibi olan aileler için TOKİ tarafından yapılarak tamamlanan Güney Çevre Yolu Bizmişen Mevkisi AFAD konutları Noter kurası ile çekildi.

Çekilen kura sonuçları Elazığ AFAD İl Müdürlüğü’nün hızlı, yoğun ve başarılı çalışmalarıyla aynı gün içerisinde internet sitesinde yayınlandı.

İŞTE AYRINTILI TAM LİSE;


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Osman
Osman - 3 yıl Önce

Hangi akılla bu kadar 2+1 yaptınız?Burası D.Anadolu şehri,kalabalık ailelerin yaşadığı bölge 4-5-6-7-8 kişilik aileler var,bu insanlar ranza bile kursalar bu 2+1 e nasıl sığacak bre insafsizlar,yer mi dardı ki bu kadar akılsız davrandiniz,millet sevinecekken kara kara düşünmeye başladı. 676 konutun 270 i 3+1,406 si 2+1.Buyrun buradan yakın.

BECAYİŞ KOORDİNASYONU SAĞLANMALI
BECAYİŞ KOORDİNASYONU SAĞLANMALI - 3 yıl Önce

Afad olarak becayiş yapmak isteyenlerin  kordinesininde yapılmasını talep ediyoruz  örneğin herhangi bir blokta 2+1 ile farklı bir bloktaki 3+1 becayiş yapmak istediğini varsayalım yada tam tersi 3+1 çıkan 2+1 konut isteyebilir hem ödeme zorluğundan hemde nüfusundan dolayı ama birbirinin talebini tek tek tüm konutları gezerek böyle bir talebin olup olmadığını öğrenmesi çok zor. Talepleri olanları kordine edip buluşturmak  700 konut içinde bu durumu ancak afad koordinesinde gerçekleştirmek daha kolay olacaktır inşAllah dikkate alınır saygılar.

Huzeyfe
Huzeyfe - 3 yıl Önce

Helal olsun size.Bir de AFAD sayfasından bakmaya çalışın rezalet.Ne açılıyor,açılıyor okunması mümkün değil.Elazig Son Haberi tebrik ediyorum.Bu net yayın olmasa millete kargaşa düşecekti.

Nisanur güngör
Nisanur güngör - 3 yıl Önce

Benim bir kızım birde askerden gelecek oğlum var eşim ve ben birde yatalak ayzaymir hastam altından alıyorum bukadar kişi 3 odaya nasıl sığacaz düşünmeden kafayı yecem bari form doldururken kaç odalı istiyorsunuz deseydiniz daha iyi olurdu dar gelirlilere ödemeleri kolay olurdu iki kişi yada 3kişilik ayleye iyi olurdu bizler sığmayacaz

Fatma  Arslan
Fatma Arslan - 3 yıl Önce

1000 bin konut 700 konut Elazığ bizmisen 2 Etap merkez kurada hak sahibi çıktık kat kirası ne zaman olacak hala bekliyoruz

Mağdur
Mağdur @Fatma Arslan - 3 yıl Önce

Fatma hanım sende bende daha çok bekleriz bacım. Bizim hakkımız olan konutları alıp depremzedelere verdiler. Sen halen kat kurasını bekliyorsun teevvv atı alan çoktan Üsküdarı geçti. Senle benim gibi garibanlara da avucumuzu yalamak düştü ancak. Hakkım helal değildir bilinsin. Rabbim benim yerime sorsun.

Fatma Arslan
Fatma Arslan - 3 yıl Önce

Elazığ bizmisen merkez 2 Etap kurada hak sahibiyiz daha kat kuramiz yapılmadı madurolduk

Özge
Özge @Fatma Arslan - 3 yıl Önce

Bizde sizin gibi bekliyoruz bilgi verende yok çok magduruz

ED1_9 =3
ED1_9 =3 - 3 yıl Önce

3+1 zemin kat dairemi becayiş yani karşilikli anlaşarak değiştirmek istiyorum

Seniha Zehrak Kaya
Seniha Zehrak Kaya @ED1_9 =3 - 3 yıl Önce

4. Kat 2+1 daire bize çıktı. Eğer isterseniz takas etmek isteriz size çıkan 3+1 daire ile. İletişim için yorum yaparsanız konuşup ulaşabiliriz.

HARUN IRMAK
HARUN IRMAK @ED1_9 =3 - 3 yıl Önce

2+1 4. Kat çıktı. Eğer sizin içinde uygunsa konuşup değişim için anlaşabilir. '0544 532 2838' NO'lu numaradan tarafıma ulaşabilirsiniz

Mustafa orman
Mustafa orman @ED1_9 =3 - 3 yıl Önce

2 .1 ..4 Cu kat olursa takas edelım uygunsa ara 5324855622

Mustafa orman
Mustafa orman @ED1_9 =3 - 3 yıl Önce

Bende 2 1 4 kat var olurmu Olursa ara 5324855622

Deniz
Deniz - 3 yıl Önce

Ev büyüklügunü kişi sayısına göremi veriyorlar biz yazıldık bize 2+1 yada 3+1 diye sorulmadı .


SIRADAKİ HABER

banner137