heyet Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner’i, Elazığ Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz’ı, Elazığ Emniyet Müdürü Celal Sel’i, ve Elazığ İl Jandarma Alay Komutanı Gökhan İnan’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber ilk olarak Elazığ Orman Bölge Müdürlüğüne atanan  Muhammed Salih Çetiner'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ÇETİNER: ELAZIĞ ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASI BİZİ SON DERECE MUTLU ETMİŞTİR

Başkan Dumandağ, Daha önceden ilimizde Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürüten başarılı bürokrat Muhammed Salih Çetiner, Elazığ Orman Bölge Müdürü olarak atanması bizi son derece mutlu etmiştir. Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanan başarılı bürokratımız ve hemşehrimiz Muhammed Salih Çetiner'i tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

ELAZIĞ VALİ YARDIMCISI ERKAN KAÇMAZ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Elazığ vali yardımcılığını görevini yürütürken Muş Varto kaymakamı olarak atandıktan sonra tekrar eski görevi olan Elazığ Vali Yardımcılığına atanan Erkan Kaçmaz bu nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

ELAZIĞ EMNİYET MÜDÜRÜ CELAL SEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkan Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Elazığ Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Celal Sel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Elazığ Ticaret Borası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ; Elazığ'da ki bütün kurumların birlik ve beraberlik içinde çalıştığına dikkat çekerek, emniyet teşkilatı içinde yapılacak olan bütün çalışmalarda destekçi olacaklarını belirtti.

SEL: HER DAİM ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ'

Elazığ Emniyet Müdürü celal Sel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,'' Elazığ için ülkemiz için emniyet teşkilatı olarak her daim çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' dedi.

ELAZIĞ İl JANDARMA ALAY KOMUTANI ALBAY GÖKHAN İNAN 'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Elazığ İl Jandarma Alay Komutanı Albay İnan, Elazığ Kültürü ile insanı ile müstesna şehirlerimizden biridir. Çevre illerde yaptığım görevlerden Elazığ’ı Harput’u iyi bilirim. Elazığ halkının vatansever olduğunu biliyorum. Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ İle tanışmaktan da ayrıca mutlu oldum Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” diye konuştu.