“Bu Adam Benim Babam” Türküsünü Birde Onlardan Dinleyin

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı tarafından düzenlenen kahvaltı programında hemşerimiz sanatçı Fatih Kısaparmak’ın “bu adam benim babam” adlı türküsünü seslendiren özel çocuklar davetlilerden büyük alkış aldı.

“Bu Adam Benim Babam” Türküsünü Birde Onlardan Dinleyin

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı 3 Aralık Dünya engelliler günü dolayısı ile düzenlediği etkinliklere bir yenisi daha ekledi.

Kahvaltı programına CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, MÜSİAD Başkanı Hasan Uzun, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Başkanı Mehmet Güleç, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Davetlilerle keyifli vakit geçiren özel çocuklar hem eğlendi hem de eğlendirdiler.

Hemşerimiz Sanatçı Fatih Kısaparmak’ın “bu adam benim babam” adlı türküsünü seslendiren çocuklar davetlilerden büyük alkış aldı.

“KATKI SUNAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Başkanı Mehmet Güleç, “Dünya Engelliler Gününde farkındalık oluşturmak üzere çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinliklerin bir kısmını da bugün yaptık. İnşallah bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecek. Bildiğiniz gibi Türkiye nüfusunun %12 civarında engelli grupları var. Engelli gruplarının içerisinde biz de zihinsel engeli grupları vakfı olarak faaliyet gösteriyoruz. 1990 yılından beri Elazığ’da zihinsel engellilere hizmet veren bir vakıfız. ZİÇEV olarak da bu farkındalığı arttırmak üzere çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalara katkı sunan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

VİDEO:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gazi caddesi
gazi caddesi - 5 yıl Önce

akp vekilleri ne plan yapıyorlar acaba ,hiç ortada yoklar..gerçi olmasalar daha iyi gürsel erol vekilimiz dördüne de yetiyor...

SIRADAKİ HABER

banner137