Bulut: AK Parti Belediyeciliği Dönemlerinde Şehrimizde Altyapıdan Üstyapıya Her Alanda Birçok Hizmet Üretildi

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “AK Parti belediyeciliği dönemlerinde şehrimizde altyapıdan üstyapıya her alanda birçok hizmet üretildi” dedi.

Bulut: AK Parti Belediyeciliği Dönemlerinde Şehrimizde Altyapıdan Üstyapıya Her Alanda Birçok Hizmet Üretildi

Elazığ’da geçtiğimiz gün kuvvetli yağış etkisini sürdürdü.

Milletvekili Bulut yağışla ilgili Elazığ’a yapılan hizmetlerden dolayı açıklama yaptı.

BULUT: AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ DÖNEMLERİNDE ŞEHRİMİZDE ALTYAPIDAN ÜSTYAPIYA HER ALANDA BİRÇOK HİZMET ÜRETİLDİ

Değerli Hemşehrilerimin dikkatine Türkiye hizmet siyaseti ve hizmet belediyeciliği ile AK Parti öncülüğünde tanıştı. AK Parti belediyeciliği dünden bugüne Elazığ'da hayatın her alanında vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için sayısız hizmete imza attı. AK kadrolar bugün ayni duyarlılıkla şehrimize yeni eserler, yeni hizmetler kazandırmaya devam ediyor. Taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği bu çalışmalar şüphesiz şehrimizin geleceği içindir. Özellikle Belediyemizin hizmetlerini defaten öven, başarılarını takdir eden CHP Milletvekili Sayın Gürsel Erol'un yağan yağış sonrasında AK Parti'yle kadrolarımızı hedef alan basın açıklaması gerçeklerden çok uzaktır. CHP'li Milletvekili AK Parti belediyeciliğini hedef aldığı basın açıklamasında geçmişten bugüne hizmet üretmiş tüm kadrolarımızı yetersizlikle suçluyor. AK Parti belediyeciliği dönemlerinde şehrimizde altyapıdan üstyapıya her alanda birçok hizmet üretildi” ifadelerini kullandı.

BULUT: BİZLER HER DURUMDA VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Milletvekili Bulut, “Acizlik ifade eden "sahipsizlik" söylemine yeniden sarılan CHP'li Milletvekilinin şunu unutmamasını istiyorum; "Elazığ’ın sahibi Elazığlılardır. Yani bizleriz!" CHP'li Milletvekilinin aynı açıklamasında, İzmir ve Eskişehir'in yağışlarından sonra ne hale geldiğini görmeyip, CHP belediyeciliğini umut olarak göstermesi komedidir. En ufak kar yağışında bile İstanbul’da aciz kalan CHP belediyeciliğini umut olarak göstermesi komediden öte bir şeydir. Şehrimizin sevincine ortak olmayan, bayramında olmayan; Elazığ’ımıza kazandırılan hiçbir hizmette katkısı olmayan CHP'li Milletvekili'nin selden, her türlü afetten ve her türlü krizden siyasi rant devşirme çabası beyhude bir çabadır. Yağan yağış sonrası ilgili kurumların tüm ekipleri ilk andan itibaren sahadadır ve gerekli tespitleri yapmaktadır. Süreci yakından takip ediyoruz. Bizler her durumda vatandaşımızın yanındayız! Kamuoyuna saygılarımla” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2022, 12:07
SIRADAKİ HABER

banner137