Bulut ve Yıldırım Sivrice İlçesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Sivrice İlçesi’ne giderek, vatandaşlarla bir araya geldi. Bulut ve Yıldırım, ilçede deprem sonrası yapılan çalışmaları inceledi.

Bulut ve Yıldırım Sivrice İlçesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Sivrice İlçesi’ne gitti.

İlçede vatandaşlarla bir araya gelen Bulut ve Yıldırım’ın ziyaretine, İl Genel meclis üyeleri, Eski Belediye Başkanı Ebubekir Irmak da katıldı.

YILDIRIM: SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN AZAMİ DERECEDE GAYRET SARF EDİYORUZ

İstişare toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Biz her fırsatta her yerde her zaman sorunları çözmek için azami derecede gayret sarf ediyoruz. Sonuçta da her gün sorunlar birer birer azaltarak devam ediyoruz. Ara sıra ufak tefek eksikler olduğunda bunlar çok manşete çekilecek eksiklikler, algı operasyonuna yönelik dönüştürülecek şeylerin olmadığını öncelikle siz Sivrice halkının bilmesi gerekir. Çok önemli bir liderle, çok güçlü bir iktidarla biz yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde daha önemli seçimde var. İnşallah oylarımızı arttırarak o sürece doğru her gün çalışarak boş durmadan biz kendi üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BULUT: BİZ YENİ BİR ŞEHİR YAPTIK

Elazığ depremi ile konuşmasına başlayan AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Bir şehir yerinden oynadı. Şehirde her şey alt üst oldu. Can kaybımız çok şükür azdı ama hasar çok fazlaydı. Biz yeni bir şehir yaptık. Şehirdeki öyle tahmin ediyorum bu son 27 Aralık’taki depremle birlikte 23 bini bulacak ağır hasarlı sayısı. Yani 23 bin tane konut yaptık. Bu ne demektir; her zaman söylüyorum beşle çarptığınızda 100-110 bin nüfus eder. Yani Elazığ’ın içerisinde pek çok ilden daha büyük bir yer yaptık bir sene içerisinde. Bunlar çok kolay şeyler değil. Bunlar çok kolay organizasyonlar da değil” şeklinde konuştu.

BULUT: BU GÜZİDE İLÇEMİZDE DE İNŞALLAH 500’E YAKIN KONUTUMUZU İNŞA ETMİŞ OLACAĞIZ

307 konutun ilçede bitmek üzere olduğunu ifade eden Bulut, “Şu anda 307 tanesi hemen hemen bitmek üzere. Son depremle birlikte biz ki orta hasar çok koymadık. Onların hepsinin de ağıra tahvil olmasıyla birlikte yaklaşık 170’de oradan oldu. Toplam 477 tane bu ilçemizde bu güzide ilçemizde de inşallah 500’e yakın konutumuzu inşa etmiş olacağız. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir örneklik yok. Almanya’da sel oldu geçen haftalarda. Almanya güçlü bir ülke ancak bir hafta sonra bir sivil toplum örgütü sel yerine gitti aş evi kurdu bir hafta sonra gidebildi. O giden de bir Türk derneğiydi. Cenazelerini bile çıkartamadılar. Ama ben hatırlıyorum depremin hemen akabinde şurada kaç tane dışarıdan gelen tır aş evi kurmuştu. 7/24 aş dağıtıyorduk. Bu; güçlü devlet olmanın, birbirine bağlı bir millet olmanın getirmiş olduğu çok güzel hasretlerden bir tanesi” dedi.

BULUT: CHP HEYETİ 347 GÜN SONRA ELAZIĞ’A GELMEYİ AKIL ETTİ

Milletvekili Bulut, “CHP heyeti 347 gün sonra gelebilmişti Elazığ’a. Deprem bitti 347 gün sonra CHP heyeti geldi komple Elazığ’da bir deprem olmuş diye. O gün dedik ki depremin hemen akabinde bu ülkenin Cumhurbaşkanı sabahı buraya geldi. 2 saat sonra bütün bakanların hepsi Elazığ’a geldi. Siz ancak 347 gün sonra Elazığ’a gelebilmeyi akıl ettiniz. Keşke geldiğinizde bir de şunu akıl etseydiniz. ‘geldik ama eli boş gelmeyelim. Şu yaranın sarılmasına biz de yardımcı olalım, iki tane de okul yaptıralım’ deseydiniz dedik. CHP’li vekil dedi ki Metin Bey haklı ben bunu mecliste söyledim. İki tane okul da biz yapacağız. Tamam bir tanesi İzmir Büyükşehir Belediyesi yapacak bir tanesini İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ yapacak. Yapın dedik seve seve iki tane de okul siz yapın. Bir sene geçti. Haydi onların gelişi geçti. Biz 23 bin tane konutu bitirdik halen iki tane okul yok. Öyle mi. Demek ki bu işler bu kadar kolay değil. Bu işler sadece konuşmakla da olmuyor. Sadece söylemekle de olmuyor. Biz niye itidali konuşuyoruz, niye temkinli konuşuyoruz? Çünkü biz söylemiş olduğu sözün ağırlığını taşıyan kişileriz. Biliyoruz ki bizim ağzımızdan çıkan söz bizi bağlar ve biz ağzımızdan çıkan sözü yapmakla mükellefiz. Bugüne kadar yapmadığımız, yapamayacağımız hiçbir şeyi söylemedik. Allah’a hamt olsun söylediğimiz her şeyi de yaptık. Bundan sonra da yapacağız. İnşallah çok kısa zamanda önümüzdeki sene geldiğimizde şurada çok daha farklı bir kent göreceğiz” diye ifade etti.

Bulut ve Yıldırım ardından İlçe Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Yunus Emre Vural ile bir araya geldi.

Ardından Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan’ı da ziyaret eden AK Parti Heyeti, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar.

Bulut ve Yıldırım daha sonra ilçede devam eden TOKİ konutlarını yerinde inceledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ lı
Elazığ lı - 3 yıl Önce

Deprem sonrası Elazığ da afet bölgesi ilan edelimesi için meclise sunan Gürsel Erol varken niye Elazığ lıların arkasında durmayıp MHP ve Akp ile birlikte red oyu verdin Elazığ lılara sahip çıkmadın diğer şehirlerde afet bölgesi ilan edildi burada sadece faizsiz esnafa kredi verildi sanki ülkeyi yönetip vergileri CHP alıyor gibi birde onlardan yatırım beklemek yüzdüzlüğün bu kadarına da pes AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut sen mecliste hangi gün şehirde bu bu sorunlar var deyip kürsüye çıktın acaba

Elazığ
Elazığ @Elazığ lı - 3 yıl Önce

Rüstem paşa ve Mustafa paşa işyeri ve ev teslimlerinde hem hasarsız yerler yıkıldı ve yeniden yapılan yerler eskiye göre çok küçük m2 de yapıldı özellikle işyerleri çok küçük yapıldı bize ait 150 m2 dükkan ve aynı m2 de Bodrum vardı yeni yapılan yerde Bodrum lar zaten yok işyeri eskisinin çeyreği kadar bu nasıl bir proje ise aynı yerde başkasına da işyeri için fazladan dükkan çıkarılacak hasarsız yeri yıkıp üstüne para al ve küçük şekilde teslim et birde çıkıp böbürlenerek biz burdayım deyip insanların haklarını elinden almak güzel bir yöneticilik iyiki Elazığ sizin gibi sahipleri var olmasaydınız halimiz yamandı

guguk kuşu
guguk kuşu @Elazığ lı - 3 yıl Önce

hdpnin elinde olan chpnin kulağı :

Sırrı Sakık HDP Muş Belediye Başkan Adayı, ağabeyi Namık Sakık AKP Muş Milletvekili aday adayı.
Abdullah Zeydan 26. Dönem HDP Hakkari Milletvekili, kardeşi Rüstem Zeydan 23-25 dönem AKP Hakkari Milletvekili.
Celadet Gaydalı 26. Dönem HDP Bitlis Milletvekili, kardeşi Safter Gaydalı 19-20-21. ve 22. dönem AKP Bitlis Milletvekili.
Leyla Birlik 26. Dönem HDP Şırnak Milletvekili, kardeşi Rizgin Birlik ise 27. Dönem AKP Şırnak Milletvekili.

Q&Q
Q&Q @Elazığ lı - 3 yıl Önce

HDP'den istifa edip CHP'ye geçen belediye başkanı ve meclis üyeleri:

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/hdpden-istifa-eden-belediye-baskani-akpye-katildi-rozetini-erdogan-takti-6528712/

https://www.gazeteduvar.com.tr/hdpden-istifa-eden-baskan-ak-partiye-gecti-rozetini-erdogan-takti-haber-1528034

https://t24.com.tr/haber/hdp-den-istifa-eden-belediye-baskani-akp-ye-katildi,964584

https://tr.sputniknews.com/20200619/hdpden-istifa-eden-3-belediye-meclis-uyesi-ak-partiye-gecti-aradigimizi-bulamadik-1042285041.html

https://www.milliyet.com.tr/siyaset/hdpden-istifa-eden-3-belediye-meclis-uyesi-ak-partiye-gecti-6238775

Elazığ
Elazığ @Elazığ lı - 3 yıl Önce

Depremde hasarsız olan ev ve işyerlerinide yıktılar.Mustafa paşa ve Rüstem Paşa'da henüz daha teslim bile edilmedi teslim edilse bile hasarsız olan yerimde şimdi borçlu olacağız bu nasıl bir iş birde sanki depremde hasarsız diye para alınmayacak bide birde yoruma cevap yazan kişi acaba depremde söz verip bağış kaç kişi yaptı o okul yapan kişi kimin cebinden yaptı

Yalan salla nasilsa bedava
Yalan salla nasilsa bedava @Elazığ lı - 3 yıl Önce

27 bin konuta karşı iki okulu yapamayanda ülke yönetecek pehhhhhh. Istanbul nimet nimet diyej bir okul parasını 1 buçuk senede çikaramadımı? Niye aynı gün gelip şov yapıp palandökene defolup gitti veeee akşamında baldızı paylaşm yaptı deprem olmusturrr bzie nee? Kimse bize yardım yapsın demiyor ihtiyacımizda yok ama onların yapacagı okulu elaziğlı avukat burak bey yaptı zaten . Yapsalarda seçimde kravatli göbekli takım gelip gidip başa kalkacak tanımadıklarımiz degil bunlar . 347 gün sonra bir tipler gelip sizinnnn kulağınızı çekmeye geldik elaziğğ demişti. Biz elaziğlilar kimseye kulağımiz vermedik haddini bilecekler kimse öyle bizi kendielri gibi sanmasın . Chp nin kulagı hdp nin elinde

Sivriceli
Sivriceli - 3 yıl Önce

Sayın Metin Bulut yerel seçimlerden bir hafta önce Ebubekir Irmak ile birlikte sahil kenarında atıl durumda olan eski YBO yada hükümet konağına müdürü Cevdet Saydam da dahil Hazar Baba Rehabilitasyon Merkezi ek binası tabelası astınız ne durumda acaba o ek bina. Kısacası siz Sivricelileri kandırmaya çalıştınız ama O Sivriceliler size ve Ebubekir Irmak a bir dahaki seçimde yine ders verecek .Sivriceliler bu akıl oyunlarını unutmadı .Sorarlar adama seçimde hani Bekir başkan ek bina ne oldu beş sene oldu.

yorumcu
yorumcu - 3 yıl Önce

demezlermi adama siz burdaydınızda ne yaptınız.

ali
ali - 3 yıl Önce

Chp hükğmet değil.

cüneyttt
cüneyttt @ali - 3 yıl Önce

https://onedio.com/haber/kritik-konularda-meclis-e-sunulan-ve-akp-oylariyla-reddedilen-17-onerge-822590

https://www.birgun.net/haber/cocuk-istismari-icin-komisyon-kurulmasi-onerisi-akp-oylariyla-reddedildi-107115

AKP/MPH'nin verdiği , CHP/İYİ partinin reddettiği önergelerden sadece bazıları(!) :

paralel yapının incelenmesi

fetön siyasi ayağının araştırılması

işid saldırıları

çorlu tren kazası

kadın cinayetleri

çocuk istismarı

orman yangınları

kaz dağlarındaki altın araştırma çalışmaları

ekonomik kriz ve sonuçları

yolsuzluklar

insan hak ve ihlallerine yönelik önergeler

sentetik uyuşturucuların imalatı, dağıtımı, satışına ilişkin süreçlerin belirlenmesi ve önlenmesi

terör saldırılarına zemin oluşturan yanlış politikaların tespit edilmesi ve terör saldırılarının önlenememesinin nedenlerinin araştırılması

terör örgütleriyle mücadelede yaşanan idari, istihbari ve güvenlik sorunlarının tespiti, ihtiyaçlarının belirlenmesi, zafiyetlerin giderilmesi ve sorumluluğu ve ihmali olanların tespit edilmesi

gaziantep’te ışid’in bütün faaliyetlerinin açığa çıkarılması ve gerekli tedbirlerin alınması

çanakkale atikhisar su havzasında maden şirketleri eli ile yaşanan ağaç ve doğa katliamının araştırılması için komisyon kurulması

işsizliğe bağlı intiharların araştırılması ve gerekli tedbirlerin alınması

sayıştay başkanlığı’nın 2017 yılı kamu idari denetim raporlarına yansıyan belediyelerdeki yolsuzluk ve usulsüzlüklerin araştırılması

rabia naz vatan’ın ölümünün araştırılması

deprem öncesi, deprem sırasında ve sonrasında gerekli tedbirlerin alınması

fındık üreticilerinin sorunları, fındık fiyatları, fındığa dayalı gıda sanayisine teşvik

sakarya’nın hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamanın araştırılması

Türkiye’de koronavirüsüne dair alınan tedbirlerin yeterli olup olmadığının belirlenmesi ve önlem alınmasına yönelik önerge

sağlıkta şiddet yasasının çıkarılması

bakanların isimlerinin de geçtiği antalya serik ilçesinin akp’li serik belediyesi’ndeki “500 bin liralık rüşvet” iddiasının araştırılması

esnaf ve kobilerin ödemelerinin ertelenerek koronavirüs salgınının ekonomik hayata etkilerinin bertaraf edilmesi” amacıyla tbmm başkanlığı’na verilen araştırma komisyonu kurulması önergesi

Türkiye’de engellilerin istihdamı ve yaşadıkları sorunların araştırılması üzerine verilen araştırma önergesi

deniz salyası sorunun araştırılması

sadat şirketinin araştırılması

ruhsar pekcan'ın dezenfektan alımının araştırılması.

Es es es ki ki ki
Es es es ki ki ki @ali - 3 yıl Önce

"Chp iş bankasının kârına ortak" ve "Yalan salla nasılsa bedava" adlarıyla yorum yapan kişiyi dikkate alıp cevap vermenize gerek yok. Kendisinin psikolojik sorunları var. Ona cevap vermek yerine, kapınızın önüne kediler için bir kap su koyarak zamanınızı daha iyi değerlendirmiş olabilirsiniz. Mutlu günler.

Chp iş bankasının kârına ortak
Chp iş bankasının kârına ortak @ali - 3 yıl Önce

Chp devlet degilse devletin işlerine burnunu sokmayacak haddini bilecek . Chp iş bankasınin ve thk nın yıllardır kârını tek başına yiyor bu ülkeye ne yapmiş ? En azından felaket anında az faydası olsun degilmi? Chp li bir başkan vekili şoyle bagırmışti kürsüdeki bakana siz ne yaparsanız yapın dünyanın en iyi işlerini yapsanızda biz kabil etmeyecegiz demişti. Bu sozler muhalefet degil bu direk hizmete karşı olmaktır. Muhalefet iyi hizmetlri taktir eden kötüyü eleştirendir bunlar yemin etmiş her türlüsüne karşılar . Birde chp li siz tayfa ş yalana sarılıyorsunuz aslinda bildiginiz bir halt yok tek cümle şu." Meclise chp soru önergesi verdi ak parti ve mhp karşı çıktı. Ulan bari destekli sallayın bu kadarda yalancı olmayın solcular niye bu kadar yalancı? Bu gun emir sarı gül bile kizlarım yanımda yanan ormanlara çok üzüldüelr onlara dına 150 bin bagışlıyorum diye haluk levente mesaj atmış . Eski eşi yalan söylıyor 1 ay oldu kızlarını görmedi bile demiş .yahu hiçmi dogru söyleyen olmaz bunlarda .isleri gücleri şow

23.01
23.01 @ali - 3 yıl Önce

Peki bundan bunlarin haberi var mi

:(
:( - 3 yıl Önce

Sanki babasının parasıyla konut yapmış. Teneke... devlet halkın parasıyla halkın idari işlerini yürütür. Siz de orada halkın çıkarlarını korumak için seçilmiş kişilersiniz. Siz ayrı CHP ayrı bir devlet mi. 23 bin konutu siz değil 80 milyon yaptı.

Nc
Nc - 3 yıl Önce

Sivricede ne işiniz var köylerde tavukkara kümes yapıyorsunuz ve birde yakksşık iki yıl oldu köylerde hedhangi nir çalışma yok size siricede oy yok daha vatandaşları jandıramasınız yeter artık yeter

Gakgo
Gakgo - 3 yıl Önce

Sayın Metin bulur ve Diģer Akp milletvekilleri siz Elazığ için 347 gündür ne yaptınız GÜRSEL EROPA Biraz destek verseydiniz Afet bölgesi ilan edilseydi Elazığ şu an çok farklı yerlerde olacaktı çıkıpta boş boş naralar atmayın vatandaş gözünü açtı SEÇİMLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE....

:(
:( - 3 yıl Önce

Yine sizin için en iyisi Akp.

Bestami
Bestami @:( - 3 yıl Önce

Sivrice de yerel seçimde seçmen mesajını vermiş, deprem olmuş belliki seçmenin mesajını almamışlar 1,5 senedir gezip aynı sorunları dinliyorlar ama çözüm yok, sahada gibi görünmelerinin sebebi erken seçim ihtimali , sorunlar orta yerde dururken aynı seçmen ne yapar sizce


SIRADAKİ HABER

banner137