AK Parti Milletvekili Metin Bulut, anayasa değişikliği kapsamında Karakoçan’da ve Sarıcan beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bulut, Karakoçan’da yapmış olduğu ziyarette, Karakoçan’ın kısa zaman içerisinde büyük hizmetlerle buluştuğunu söyledi. Bulut, bu bölgenin halkının daha fazlasını hak ettiğini, Karakoçan’ın inşallah çok yakın zamanda doğal gazla buluşacağını dile getirdi. Bulut, ayın 16’sında sandıktan güçlü bir Türkiye çıkacağını, sandıktan çıkan bu sonuçla birlikte de inşallah daha hızlı hareket edip, daha hızlı sorunları çözmeye çalışacaklarını kaydetti.

“SARICAN’DAN CİDDİ BİR DESTEK BEKLİYORUZ”

Sarıcan Belediye Başkanı Faruk Aydın yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden beri Sarıcan beldesinde hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, “Sarıcan’ın daha yaşanabilir bir belde olması için çalışıyoruz. Bu kapsamda hükümetimiz, vekillerimiz her konuda bize yardımcı oluyorlar. Beldemizin üst yapısına yönelik ciddi çalışmalar yaptık. Gençlere yönelik futbol sahası yaptık. Sulama kanallarını yaptık. Belediyemizin çevre düzenlemesini yaptık. Zamanla yarışıyoruz. Dolu dolu geçirip halkımıza yararlı olmaya çalışıyoruz. Bu işin siyasi ayağı var muhakkak. Vatandaşımızda elimiz güçlendirsin istiyoruz. Siyasetin sermayesi oydur. Özellikle Sarıcan’dan ciddi bir destek bekliyoruz” dedi.

Metin Bulut ise yaptığı konuşmada, hep birlikte Elazığ’daki bütün ilçelerin, beldelerin sıkıntılarını gidermeye çalıştıklarını ifade etti. Bulut konuşmasına şöyle devam etti: “Belde belediyelerin ekonomik durumu hizmet etmeye yetmez. Belde vasfını kaybeden birçok belde oldu. Ama Sarıcan Belediye Başkanımız, bütün imkânsızlıklara rağmen ciddi hizmetler yaptı.

“ELİMİZİN GÜÇLENECEĞİ BİR TERCİH”

Bu bir seçim değil. Siyasi partinin tercihi değil. Sarıca’nın kendi tercihi. Kendi menfaatlerinin, geleceğinin tercihi. Bizim elimizin güçleneceği bir tercih. Eğer başkanlık sistemi olsaydı başkanın bugün 3 senede yapmış olduğunun 10 katı daha fazla hizmet yapabilecekti. Neden? Çünkü bürokrasinin hızlı çalışmasından dolayı. İşte biz bunu beldelerimizle, ilçelerimizle buluşturmak istiyoruz. Ben bütün Sarıcan beldesindeki halktan, güzel hizmetlerin devam etmesi, ülkemizin bir adım ileri gitmesi adına güçlü bir evet istiyorum.”