Diyarbakır Valilik görevini yürütürken merkeze alınan ve emekli olan Hemşerimiz Cahit Kıraç, İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday adayı olduğunu açıklamıştı.

Elazığ’a gelen hemşerimiz Kıraç, partisinin il binasında teşkilat üyeleri ile buluştu.

KIRAÇ: 42 YILLIK DEVLET HAYATIMI BİRÇOK ŞEHİRDE BİRÇOK BELDEDE, İLÇEDE, KÖYDE GİTMEDİĞİM NOKTALAR KALMADI

Teşkilatına seslenen Kıraç, 42 yıllık devlet hayatının gitmediği, görev yapmadığı ilin kalmadığını ifade ederek, “42 yıllık devlet hayatımı birçok şehirde birçok beldede, ilçede, köyde gitmediğim noktalar kalmadı. Diyarbakır Kulp İlçesi’nde, Hatay’ın Hassa İlçesi’nden, Ağrı’nın Diyadin İlçesi’nde belediye başkanlığı, kaymakamlık yaptım. Erzurum’da, Diyarbakır’da, İzmir’de, Hatay’da, Sakarya’da, Aksaray’da, Şırnak’ta valilikler yaptım ve gittiğim her yerde Elazığlı kardeşlerimle gurur duydum. Hiç yanlışlıklarını görmedim. Elazığlı olması başlı başlarına kendilerinin kefaletinin cüzdanı olarak o kimliklerini taşıyorlardı. Bu duygularla şimdi buradayız. İnşallah Elazığ tabi ki bu coğrafyanın medeniyet kültürü açısından bünyesinde yaklaşık 13 uygarlığı barındırmış bir şehir. Bu uygarlıkların bize bıraktığı kültür, mirasla biz bunlarla birlikte ülkemizi ve dünyamıza tanıtacak çalışmalar yapmak durumundayız” ifadelerini kullandı.

KIRAÇ: ELAZIĞ’IN TABİ Kİ BU COĞRAFYADA DEĞİŞİK HİZMETLERE İHTİYACI VAR

Emekli Vali Kıraç, “Elazığ’ın tabi ki bu coğrafyada değişik hizmetlere ihtiyacı var. Bu hizmet ihtiyaçlarını karşılamanın birkaç yolu var. Önce kaynak gerekiyor. Bu kaynağı bir devlet bütçesinden temin edebiliriz, Özel İdare’nin bütçesinden temin edebiliriz, belediye bütçelerinden temin edebiliriz” şeklinde konuştu.

GÜRGÖZELER: KAMUOYUNUN HUZURUNA ÇIKACAK VE ORADA DA BAŞARILI OLACAĞIZ

İl Başkanı Servet Gürgözeler de, “Bugün burada sayın valimizin partimizi ziyaretinden dolayı toplanmış bulunuyoruz. Sizler de valimizi sevdiğiniz için buralara kadar geldiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Sayın valimize de hayırlı uğurlu olsun diyorum. İYİ Parti’ye gelmesiyle yeni bir kan getirmiştir sayın valim. Bizleri de yönetim olarak memnun etmiştir. Kendisine tekrar sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Önümüzde seçimler var. Particilikte, seçimlerde uzun soluklu işlerdir. Hep zamana yayılması gerekir. Zamanla zemine göre de hareket etme mecburiyeti vardır. Çünkü karşınızda taban vardır, insanlar vardır, oy tabanı vardır. Biz şu anda nazih bir dönemden geçiyoruz. İYİ Parti’miz yeni kuruldu. Şu anda 5 yıllık bir mazisi var. Çok eski sayılmaz. Karşımızda da güç dengeleri var. Allah’ın izniyle biz aday adaylarımızla, adaylarımızla birlikte kamuoyunun huzuruna çıkacak ve orada da başarılı olacağız” dedi.