Elazığ’da gece yarısında akıl almaz bir trafik kazası meydana geldi.

Elazığ İl Trafik Şube Müdürü Ahmet Özcan Sevinç’in içerisinde olduğu resmi polis aracı Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin bulunduğu Yahya Kemal Caddesi üzerinden Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün karşısındaki ışıklara doğru ilerliyordu.

 

Trafik Şube Müdürü’nün içerisinde olduğu polis arabasının arkasından gelen “Doğan” marka bir araç şüpheli görüldüğü için durdurulmak istendi.

ŞÜPHELİ ARAÇ DURDURULMAK İSTENDİ

Polis aracı şüpheliyi durdurmak için caddeyi ortalayarak giderken, arkadan gelen şüpheli araç durmayarak Trafik Şube Müdürü’nün de içerisinde olduğu 23 A 4111 plakalı resmi araca çarptı.

  

Karayolları Kavşağından şehir merkezi yönüne doğru ilerleyen 23 KA 929 plakalı “Doğan” marka araç polis aracı tarafından takibe alındı. Araç daha sonra kontrolünü kaybederek, karayollarının hemen karşısında bulunan refüje çarparak ters döndü.

KOVALAMACA YAŞANDI

Araç içerisinden inen ve üzerinde silah olduğu tespit edilen 28 yaşındaki Ersin Y. İsimli şahıs Ahmet Aytar Meydanı’na doğru kaçmaya başladı. Aracından inen Trafik Şube Müdürü Sevinç ve olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin girdiği kovalamacanın ardından şüpheli kısa süre içerisinde yakalandı.

SARHOŞ! EHLİYETİ YOK! ARABA ÇALINTI!

Olay yerine çok sayıda polisin sevk edilmesinin ardından sürücü göz altına alınarak karakola götürüldü.

Yapılan incelemelerin ardından aracın çalıntı olduğu içerisindeki sürücünün ise ehliyetinin olmadığı ve üstelik sarhoş olduğu tespit edildi. Üzerindeki 7.65 çapındaki silah da incelemeye alındı. Sürünün bir çok suçtan da sabıkalı olduğu öğrenildi.

ARACIN ASIL SAHİBİ BEZ ALMAYA GİDERKEN GÖRDÜ!

Kaza sonrasında olay yerine gelen Ahmet Yılmaz isimli bir vatandaş da aracın kendisine ait olduğunu belirtti. Olay yerinden geçtiği sırada aracını gördüğünü belirten araç sahibi açıklamasında, “arabam sanayi sitesinde dükkanın önündeydi. Arkadaşımla birlikte kızıma bez almaya giderken şimdi yolun ortasında aracımı gördüm. Dükkanın önünden çalınmış” dedi.